incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland.jpg

Incoming Touroperator Amsterdam

Als incoming touroperator in Amsterdam zijn wij gespecialiseerd in de leukste tours en excursies in Amsterdam. Daarnaast verzorgen wij de ontvangst en Destination Management (DMC) van uw binnen- en buitenlandse gasten. Organiseert u een congress, event of meeting in Amsterdam? Ook hiervoor bent u bij ons als MICE Amsterdam specialist aan het juiste adres!

Alle excursies en tours in Amsterdam worden op maat gemaakt. Kortom, afgestemd op uw wensen en behoeften. Klik hier voor een overzicht onze Services of Excursies voor een overzicht van alle excursies.

Op zoek naar een totaalpakket?
Wij kunnen onze dienstverlening starten vanaf het moment dat uw klanten landen op Amsterdam Airport Schiphol. Onze hostess staat gereed om uw gasten te verwelkomen en is desgewenst in staat om het programma verder toe te lichten. Indien u behoefte heeft aan meer comfort gebruik dan onze unieke VIP service op Amsterdam Airport Schiphol. Na de eerste informatie begeleidt onze hostess uw klanten naar de door ons gereserveerde minibus, limousine of touringcar in Amsterdam.

Wij werken samen met vele luxe hotels in Amsterdam centrum. Wij zijn gespecialiseerd in 3 tot 5 sterren hotels in centrum Amsterdam. Afhankelijk van uw wensen doen wij u graag enkele interessante voorstellen m.b.t. deze hotels. Op zoek naar luxe boutique hotels in Amsterdam? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Wat te doen in Amsterdam? Dagje uit in Amsterdam?

Tijdens uw verblijf kunt u kiezen uit vele (groeps) excursies in Amsterdam. Wij kunnen namelijk als incoming tour operator in Amsterdam vele bijzondere en unieke privé- en groepsexcursies verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling met gids in Amsterdam, boot tocht door de grachten van Amsterdam, excursie naar Volendam en Marken, excursie naar kaasmarkt in Alkmaar, sightseeing tour door Amsterdam, bezoek (met gids) aan Rijksmuseum, Van Gogh museum of Heineken experience, excursie naar de Zaanse Schans, excursie floraholland, excursie bloemenveiling Aalsmeer of een dagje uit naar de Keukenhof. Daarnaast verzorgen wij ook vele excursies naar andere bijzondere attracties en bezienswaardigheden in Nederland. Denk hierbij aan; excursie naar Giethoorn, excursie naar shopping outlet batavia stad, excursie naar shopping outlet Roermond of wat te denken aan een rondleiding in de Rotterdamse haven of maasvlakte excursie? Wij hebben voor bijna elke excursie in Nederland het juiste (op maat gemaakte) programma.

Op zoek naar het beste restaurant in Amsterdam?

Afhankelijk van uw wensen, budget en gewenste sfeer doen wij u graag enkele voorstellen. Of het nu gaat om een lunch in Amsterdam of een volledig verzorgd rondvaart dinner, wij doen u graag enkele voorstellen. Het voordeel hierbij is dat u altijd zeker bent van een reservering en de juiste tafels. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere en luxe groeps restaurants in Amsterdam. Behoefte om later op de avond een drankje te doen in een club in Amsterdam? Gebruik onze VIP club reservering in Amsterdam en wees zeker van de beste clubs.

Ook voor vergaderruimte in Amsterdam of een zakelijke meeting in Amsterdam kunnen wij u van dienst zijn. Een geschikte vergader locatie in Amsterdam is dan ook snel gevonden! Op zoek naar een geschikte evenement locatie in Amsterdam? Of plannen om een congress in Amsterdam te organiseren? Neem hiervoor ook gerust contact op met onze MICE Amsterdam event specialist.

Ook voor- tijdens en na uw beursbezoek naar bijv. TEFAF, METS trade, ISE 2017, HISWA Amsterdam Boat Show 2017, FTE Europe 2017, Igaming Super Show, Helitech International 2017, Additive Manufacturing Europe 2017, Electric & Hybrid Marine World Expo 2017 zijn we u graag van dienst! Voor veel van onze zakelijke relaties verzorgen wij zakelijke programma’s in combinatie met een (veelal meerdaags) beursbezoek.

Behoefte aan meer ondersteuning tijdens uw bezoek in Amsterdam?

-Wij faciliteren gidsen in Amsterdam voor o.a. excursies in Amsterdam, standswandelingen Amsterdam, red light tours wallen in Amsterdam en andere acitiviteiten.
-Persoonlijke assistent in Amsterdam (PA Amsterdam), uw rots in de branding tijdens uw bezoek. Door veel lokale kennis in Amsterdam is deze PA in staat om uw volledig te ontzorgen tijdens uw bezoek of event.
-Professionele vertaler of tolk in Amsterdam. Noodzakelijk bij taalbarrieres.
-Privé chauffeur in Amsterdam (incl. luxe personen auto of minibus).

Naast onze DMC Amsterdam ervaring met gasten vanuit Noord-Amerika, Europa en het MIdden Oosten zijn wij gespecialiseerd in Aziatische culturen. Hierdoor kunnen wij kant-en-klare pakketten aanbieden waarbij wij rekening houden met de cultuur en gewoontes van uw (verre) gasten. Wij zijn de eerste chinees georienteerde incoming tour operator in Amsterdam.

Wij zijn u graag van dienst tijdens uw bezoek in Amsterdam.

Klik hier voor een overzicht van alle services.

options-nld

Algemeen

Bedrijfsnaam*

U moet uw bedrijfsnaam invoeren.

Contactpersoon*

U moet uw contactpersoon invoeren.

E-mailadres*

U moet uw e-mailadres invoeren.

Dit is een ongeldig e-mailadres.

Telefoonnummer*

U moet uw telefoonnummer invoeren.

Dit is een ongeldig telefoonnummer, alleen gebruik maken van cijfers.

Uw telefoonnummer mag niet korter zijn dan 10 cijfers.

Uw telefoonnummer mag niet langer zijn dan 20 cijfers.


Bestemming

Stad*

U moet uw stad invoeren.

Datum aankomst*

U moet de datum van aankomst invullen.

Aantal dagen*

U moet het aantal dagen dat u verblijft invoeren.

Dit is een ongeldig waarde, alleen gebruik maken van cijfers.

Het aantal dagen dat u verblijft mag niet kleiner zijn dan 1.

Het aantal dagen dat u verblijft mag niet groter zijn dan 60.

Aantal personen*

U moet uw het aantal personen invoeren.

Dit is een ongeldig waarde, alleen gebruik maken van cijfers.

Het aantal personen mag niet kleiner zijn dan 1.

Het aantal personen mag niet groter zijn dan 100.


Reden van bezoek

U dient minimaal één te selecteren.*

U dient minimaal één te selecteren.


In welke services bent u geïnteresseerd?

U dient minimaal één service te selecteren.*

U dient minimaal één service te selecteren.


Hoe kunnen wij u het beste bereiken?

U dient minimaal één te selecteren.*

U dient minimaal één te selecteren.


Opmerkingen

Speciale verzoeken of vragen?


Algemeen

Bedrijfsnaam*

U moet uw bedrijfsnaam invoeren.

Contactpersoon*

U moet uw contactpersoon invoeren.

E-mailadres*

U moet uw e-mailadres invoeren.

Dit is een ongeldig e-mailadres.

Tijdstip*

U moet uw tijdstip invoeren.

Telefoonnummer*

U moet uw telefoonnummer invoeren.

Dit is een ongeldig telefoonnummer, alleen gebruik maken van cijfers.

Uw telefoonnummer mag niet korter zijn dan 10 cijfers.

Uw telefoonnummer mag niet langer zijn dan 20 cijfers.