incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland.jpg

Incentive Amsterdam

Onze reisspecialisten creëren uitdagende en spannende incentive reizen! Kies voor een incentive voor u en uw medewerkers en breng uw team naar een hoger niveau! Alle incentives worden op maat en wens afgestemd en kunnen in zowel Amsterdam als de rest van de Benelux plaatsvinden. U bepaald zelf de moeilijkheid en het gewenste niveau van de incentive, van een rustige dag varen tot een 'zware' survival met het team, alles is mogelijk. 

Veel van onze relaties kiezen voor het combineren van zakelijke belangen en doelstellingen in de incentive waardoor ontspanning hand-in-hand gaat met het doorontwikkelen van uw bedrijf.

Bij voorkeur worden onze opdrachten zo opgezet dat alle disciplines uit een zakelijk team worden benut. Denk hierbij aan de doeners, leiders, volgers, denkers, krachtpatsers, creatievelingen, rekenkundigen en diverse andere competenties. Zo draagt iedereen zijn steentje bij en worden collega's onbewust geconfronteerd met elkaars competenties.  

Hieronder vindt u enkele incentive voorbeelden voor in de regio van Amsterdam:

Rondvaart zeilschepen
Vandaag gaat u met het team varen op een historische klipper op de voormalige "Zuiderzee". Tijdens de tocht leert u over de rijke Nederlandse visserhistorie en dient u zelf de weg te zoeken / te coordineren naar de lunchlocatie. Deze excursie gaat zeker indruk maken en we adviseren dan ook zeker dit eens te proberen. 

Leger
Vandaag gaat u op pad in de omgeving van de Veluwe in één van Nederlandse nationale parken. Tijdens deze missie wordt u op pad gestuurd om een belangrijke code te ontcijferen en de kluis te kraken. U krijgt de beschikking over legervoertuigen, uitrusting en wat overig materiaal waarmee u de missie moet volbrengen. 

Bij positief resultaat wordt u naar het leger kamp gebracht waar u zult lunchen of dineren. Wanneer u echter de code kraakt zult u de echte schat ontdekken....
Deze incentive kunt u uiteraard naar wens upgraden, denk aan een nachtdropping en een helikopterdropping. 

Survival 'of the fittest'
U wordt verwelkomend op een 'onbekende' locatie in de Belgische Ardennen. Hier begint u uw tocht per GPS en mountainbike. Na het afleggen van een route en het doen van enkele opdrachten stapt u over in de kano waarmee u diverse (wild) water stromingen zal trotseren. Tijdens de gehele dag moeten er opdrachten worden vervuld om zo achter het dinneradres te komen. Dit programma kan bestaan uit 

Rally door de Polders
U gaat vandaag terug in de tijd en gaat met echte Citroëns "Deux Cheveaux" rijden door de echte Nederlandse polder. Naast dat u uiteraard het typische Nederlandse polderlandschap ontdekt ziet u uiteraard ook dijken, windmolens en echte watergemalen van dichtbij. Tijdens deze dag zullen er opdrachten moeten worden gedaan waarbij de uitkomst uw eindlocatie bepaald. 

Een rally met Citroëns "Deux Cheveaux" rijden door het relaimed land of "polders", over dijken en langs molens, inl een typucal Nederlandse instelling voor het testen van uw vaardigheden als chauffeur andyour navigatie vaardigheden.

Ontdek het authentieke Nederland op gewoon een andere manier! 

De Nederlandse Schilders
In deze kunstrijke incentive bezoeken we enkele wereldberoemde musea waarin diverse opdrachten moeten worden voldaan. Enkel met de juiste schilderscode zullen de volgende locaties worden ontcijferd. 

Fort ontdekking
Vandaag gaat u op ontdekking op speciale Unesco World Heiritage grond (IJmuiden). Deze dag staat in het teken van uitdagende activiteiten, teambuilding, geschiedenis en spanning!
De activiteiten vinden plaats op het Fort eiland van IJmuiden wat in de monding van het Noordzeekanaal ligt. 

Racing experience
Bent u altijd met uw collega's aan het racen onderweg naar huis? Dit is de plek waar u uzelf daadwerkelijk eens kunt bewijzen! Op het wereldberoemde Circuit Park Zandvoort kunt u kiezen uit een scala van super cars en daadwerkelijk zelf achter het stuur kruipen! Ervaar daadwerkelijk het rijgedrag van een Lamborgini of toch liever achter het stuur van de Porsche 911? Geen probleem! Deze dag sluit u af met een aantal rondes op de kartbaan waarbij u zich echt kunt laten gaan!

Blokkarten
Heeft u ooit de driewielers op het strand zien rijden voorzien van een groot zeil? Dit zijn blokkarts, een unieke belevenis waarbij u als het ware 'surft' over het strand. De techniek lijkt dan ook sterk op de windsurftechniek en de snelheid wordt bepaald door de wind en uiteraard uw stuurmanskunsten! Ervaar zelf hoe snel dit gaat en maak dit mee. 

Amsterdam city experience

Ontdek Amsterdam door de vele opdrachten! Kennis, creativiteit, leiderschap en doorzettingsvermorgen bepalen waar u in Amsterdam zult belanden. Door slim gebruik te maken van de hints, materialen, gps en materialen kunt u de route achterhalen. 

Ervaar onze service zelf en neem gerust (vrijblijvend) contact op met een van onze reisspecialisten.

options-nld

Algemeen

Bedrijfsnaam*

U moet uw bedrijfsnaam invoeren.

Contactpersoon*

U moet uw contactpersoon invoeren.

E-mailadres*

U moet uw e-mailadres invoeren.

Dit is een ongeldig e-mailadres.

Telefoonnummer*

U moet uw telefoonnummer invoeren.

Dit is een ongeldig telefoonnummer, alleen gebruik maken van cijfers.

Uw telefoonnummer mag niet korter zijn dan 10 cijfers.

Uw telefoonnummer mag niet langer zijn dan 20 cijfers.


Bestemming

Stad*

U moet uw stad invoeren.

Datum aankomst*

U moet de datum van aankomst invullen.

Aantal dagen*

U moet het aantal dagen dat u verblijft invoeren.

Dit is een ongeldig waarde, alleen gebruik maken van cijfers.

Het aantal dagen dat u verblijft mag niet kleiner zijn dan 1.

Het aantal dagen dat u verblijft mag niet groter zijn dan 60.

Aantal personen*

U moet uw het aantal personen invoeren.

Dit is een ongeldig waarde, alleen gebruik maken van cijfers.

Het aantal personen mag niet kleiner zijn dan 1.

Het aantal personen mag niet groter zijn dan 100.


Reden van bezoek

U dient minimaal één te selecteren.*

U dient minimaal één te selecteren.


In welke services bent u geïnteresseerd?

U dient minimaal één service te selecteren.*

U dient minimaal één service te selecteren.


Hoe kunnen wij u het beste bereiken?

U dient minimaal één te selecteren.*

U dient minimaal één te selecteren.


Opmerkingen

Speciale verzoeken of vragen?


Algemeen

Bedrijfsnaam*

U moet uw bedrijfsnaam invoeren.

Contactpersoon*

U moet uw contactpersoon invoeren.

E-mailadres*

U moet uw e-mailadres invoeren.

Dit is een ongeldig e-mailadres.

Tijdstip*

U moet uw tijdstip invoeren.

Telefoonnummer*

U moet uw telefoonnummer invoeren.

Dit is een ongeldig telefoonnummer, alleen gebruik maken van cijfers.

Uw telefoonnummer mag niet korter zijn dan 10 cijfers.

Uw telefoonnummer mag niet langer zijn dan 20 cijfers.