incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland.jpg

Update reizen in coronatijd naar Amsterdam

'Het voelde als de seizoensfinale van je favoriete serie op Netflix ... Maar het lijkt erop dat we sinds 15 maart nog steeds vastzitten in deze aflevering'.

Ja, dat is precies hoe ik me voelde na deze eerste officiële toespraak van de Nederlandse regering in maart. De eerste 2 weken waren een beetje een schok, veel vragen, een veranderende werksfeer en (misschien wel de belangrijkste) een totale verandering van je persoonlijke leven. Nu beginnen we langzaam te beseffen dat COVID-19 de komende periode bij ons zal zijn en moeten we er gewoon het beste van maken.

Gisteren (dinsdag 21-04-2020) heeft onze Nederlandse regering de beperkingen als gevolg van de COVID-19-uitbraak bijgewerkt. Over het algemeen zien ze een kleine (positieve) ontwikkeling in de verspreiding van het virus. Neemt toe. Ondanks deze positieve toon gaat de overheid voorzichtig om met mogelijke 'vrijgave' van veiligheidsmaatregelen.

Belangrijkste updates:

  • Alle niet-essentiële reizen van personen uit derde landen (naar Europa / Nederland) blijven verboden tot ten minste 15-05-2020 (lees restricties)

  • Dagopvang & basisscholen gaan weer open vanaf 11-05-2020

  • Sportclubs gaan weer open voor kinderen en tieners tot 18 jaar

  • Het land blijft in een 'technische' lockdown (ga alleen naar buiten indien nodig / voorkeur)

  • Bars, restaurants, musea en andere vrijetijdsactiviteiten blijven gesloten tot ten minste 20 mei 2020


Zoals gezegd volgt de regering zorgvuldig de eerste stappen om onze gemeenschappen te 'heropenen'. Op basis van de eerste resultaten wordt bepaald of het mogelijk is om ook langzaam andere maatregelen vrij te geven.

Hoewel we nog moeten wachten op de eerste (internationale) bezoekers is ons bureau bijna klaar met de transformatie naar het Covid-19 'proof' serviceniveau. De afgelopen weken heeft ons team hard gewerkt om contact op te nemen met onze partners / leveranciers om alle diensten hierop aan te passen. Dit betekent dat we in staat zijn om (bijna) al onze diensten aan te bieden zoals u van ons gewend bent maar aangepast aan de nieuwe COVID-19 veiligheidsrichtlijnen.

Wees voorzichtig en hopelijk zien we je snel weer!

Vriendelijke groeten,

Thomas van den Brink
Eigenaar ZOYO Travel

ZOYO Travel, uw lokale DMC in Amsterdam www.zoyotravel.nl

Offertes: +31 55 3 1234 66