incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland.jpg

Touringcar huren in Amsterdam

Op zoek naar een touringcar of minibus in Nederland? ZOYO Travel staat voor u klaar! Door onze intensieve relaties garanderen wij uitstekend vervoer met een persoonlijk karakter. Op zoek naar een transfer naar Airport Amsterdam Schiphol of een touringcar voor een excursie naar Giethoorn, wij regelen het. 

Wij regelen graag uw touringcar vervoer in:


Touringcar huren in Amsterdam:

Alreeds vele klanten kiezen voor het gemak van één partij die naast het verzorgen van de touringcars in Amsterdam ook andere belangrijke aspecten faciliteerd. ZOYO Travel is dan ook niet voor niks een internationale DMC in Amsterdam (destination management company). Dit betekend dat wij naast het vervoer u ook volledig kunnen ontzorgen m.b.t aankomst op het airport (diverse services), hotels, restaurants, meeting locaties, gidsen en tolken en uiteraard een uitgebreid aanbod van excursies in Nederland. Ook als u een Schiphol transfer naar Amsterdam centrum nodig heeft zijn wij u graag van dienst. 

Touringcar huren Den Haag / Delft:
Ontdek onze regeringstad gemakkelijk en snel per touringcar in Den Haag. Ontdek het Binnehof van Den Haag, winkel in de bruisende binnenstad of waai lekker uit in Scheveningen. Voor zowel toeristische rondritten of zakelijke transfers in Den Haag en omgeving bent u bij ZOYO Travel aan het juiste adres. U kunt kiezen uit een luxe personenwagen, minibus of touringcar in Den Haag. Uiteraard faciliteren wij ook Amsterdam Airport Schiphol transfer naar Den Haag / Delft. 

Touringcar huren in Utrecht:
Ontdek deze prachtige stad gemakkelijk en snel per touringcar in Utrecht. Ontdek het historische centrum inclusief de alombekende Dom, geniet van de Loosdrechtse plassen, bezoek Slot Zeist of breng een bezoek aan de vele evenementen in de Jaarbeurs. Uiteraard faciliteren wij zowel toeristische rondritten als zakelijke transfers in Utrecht en omgeving bent u bij ZOYO Travel aan het juiste adres. U kunt kiezen uit een luxe personenwagen, minibus of touringcar in Utrecht.  Uiteraard faciliteren wij ook Amsterdam Airport Schiphol transfer naar Utrecht. 

Touringcar huren in Rotterdam: 
Kies voor gemak en reis gemakkelijk en snel per touringcar naar Rotterdam. Ontdek de Erasmusbrug, ervaar de Euromast, bezoek de Rotterdamse haven, shop in de eindeloze winkelstraten of boek onze excursie naar de Maasvlakte 2. Deze stad heeft voor ieder wils! Uiteraard boek je bij ons transfers per mini bus in Rotterdam of gewoon een touringcar in Rotterdam. Uiteraard faciliteren we ook transfers van Amsterdam Airport Schiphol naar Rotterdam. Kortom, vraag gerust een offerte aan voor uw touringcar in Rotterdam.

Touringcar huren in Maastricht:
Bezoek de historische stad Maastricht per touringcar en ervaar tevens het prachtige landschap rondom deze stad. Ontdek de Sint-Servaasbasiliek, Vrijthof, de Bischopsmolen of winkel door de gezellige straten in Maastricht. U kunt uiteraard een mini bus huren in Maastricht maar ook het huren van een touringcar is geen probleem. Wij verzorgen ook Amsterdam Airport Schiphol transfers naar Maastricht per mini bus of touringcar. 

Nightliner service Nederland:
Kies voor comfort en boek een nightliner touringcar inclusief slaapplaatsen. Wij faciliteren deze nightliner touringcars in Amsterdam en de rest van Nederland. De beste keus als u langere tijd rondtrekt of gewoonweg naar extra comfort verlangt tijdens uw reis. Nightliner tour bussen beschikken over een varierend aantal slaapplaatsen en zijn uitgerust met de laatste technologie. Denk hierbij aan veelal meerdere lcd schermen, bluetooth netwerk, LED verlichting, koelkasten, complete keukens en veelal een een uitgebreide douche-toilet faciliteit. U kunt deze nightliner touringcars huren in Amsterdam maar tevens op elke andere gewenste locatie in Nederland (en daarbuiten). 

Door constante focus op service en kwaliteit laten wij niks aan het toeval over, dit ziet u echter niet terug in de prijs. Door onze sterke inkooppositie en vele partners kunnen wij aantrekkelijke tarieven bieden voor het vervoer per touringcar in Amsterdam en de rest van Nederland (en Benelux).

Wij faciliteren onder andere:
- Groepsvervoer in Amsterdam
- Crewvervoer in Amsterdam (o.a. nightliner coach service in Nederland)
- Artiestenvervoer in Amsterdam (o.a. nightliner coach service in Nederland)
- Privé- en groepsexcursies in Amsterdam.

Als u een touringcar wilt huren in Amsterdam, dan raden wij u aan even verder te kijken op onze website. Hier vindt u alle informatie over onze diensten en mogelijkheden, welke wij u kunnen bieden als u een touringcar wilt huren in Amsterdam en de rest van Nederland. 

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met een van onze reisspecialisten.