incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland4.jpg

Congres en MICE Amsterdam

Bent u van plan een meeting, incentive, congress of een expositie in Amsterdam te organiseren? Wij zijn de MICE Amsterdam specialist waarbij beleving, kwaliteit en persoonlijkheid centraal staat. Als MICE specialist in Amsterdam kunnen wij u volop van dienst zijn:

MEETINGS & VERGADER LOCATIES IN AMSTERDAM:
Op zoek naar een geschikte vergader locatie in Amsterdam? Je kan bij ons terecht voor onder meer zakelijke, inspirerende en exclusieve vergaderlocaties verspreid door héél Nederland. Van een intieme boordroom langs de grachten van Amsterdam tot aan luxe plenaire vergaderzalen, de keus is aan u. Afhankelijk van uw wensen doen wij u graag enkele voorstellen.

Uiteraard zijn al onze meetings en vergader locaties standaard voorzien van WiFi en uiteraard vele extra opties. Daarnaast is uiteraard catering op elke locatie mogelijk.

INCENTIVES:
Een incentive is één van de beste manieren om uw team beter te (ver) binden. Wij faciliteren vele uitdagende, spannende maar vooral ontspannen incentives waarbij teambuilding-bonding altijd centraal staat. Al onze incentives worden op maat gemaakt, naar wens afgestemd en kunnen zowel in Amsterdam als de rest van de Benelux plaatsvinden.

CONGRESS:
Het belangrijkste aan een congress is het actief en op de juiste manier overbrengen van uw boodschap. Hoe krijg je jouw boodschap daadwerkelijk bij de gasten? Als congress specialist bieden wij u een stukje knowhow waarmee u verder kunt. We zorgen niet alleen voor de juiste materialen maar denken ook graag mee tijdens uw voorbereiding.  

Zo bent u zeker van één concept waarbij inhoud, presentatie/materiaal en de daadwerkelijke boodschap exact op elkaar afgestemd zijn.

EXHIBITION - EVENTS:
U heeft plannen om een beurs of exhibition te organiseren in Amsterdam of omstreken? Dan bent u ongetwijfeld gewend om veel te regelen, coordineren, controleren, bijstellen en organiseren. Een dagtaak waarbij u vaak minder leuke maar noodzakelijke kanten van het vak ervaart. Heeft u er echter ook eens aan gedacht om dit traject volledig uit te besteden?

Vanuit ZOYO Travel kunnen wij uw volledige exhibition – congress vraagstukken uit handen nemen. Dit geeft rust maar vooral (extra) nieuwe focus op de zaken die er daadwerkelijk toe doen.

Als destination management company in Amsterdam kunnen wij u op vele MICE services van dienst zijn. Neem gerust eens contact op met een van onze event specialisten.