incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland.jpg

Tours en incoming tour operator Nijmegen

Als incoming touroperator in Nijmegen zijn wij gespecialiseerd in de leukste tours en excursies in Nijmegen. Daarnaast verzorgen wij de ontvangst en begeleiding van uw binnen- en buitenlandse gasten. Organiseert u een congress, event of meeting in Nijmegen? Ook hiervoor bent u bij ons als MICE Nijmegen specialist aan het juiste adres!

Alle excursies en tours in Nijmegen worden op maat gemaakt. Kortom, afgestemd op uw wensen en behoeften. Klik hier voor een overzicht onze services of hier voor een overzicht van alle excursies.

Op zoek naar een totaalpakket?
Wij kunnen onze dienstverlening starten vanaf het moment dat uw klanten landen op Amsterdam Airport Schiphol. Onze hostess staat gereed om uw gasten te verwelkomen en is desgewenst in staat om het programma verder toe te lichten. Indien u behoefte heeft aan meer comfort gebruik dan onze unieke VIP service op Amsterdam Airport Schiphol.Na de eerste informatie begeleidt onze hostess uw klanten naar de door ons gereserveerde

Wij werken samen met vele luxe hotels in Nijmegen centrum. Wij zijn gespecialiseerd in 3 tot 5 sterren hotels in centrum Nijmegen. Afhankelijk van uw wensen doen wij u graag enkele interessante voorstellen m.b.t. deze hotels. Op zoek naar luxe boutique hotels in Nijmegen? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Wat te doen in Nijmegen? Dagje uit in Nijmegen?
Tijdens uw verblijf kunt u kiezen uit vele (groeps) excursies in Nijmegen. Wij kunnen namelijk als incoming tour operator in Nijmegen vele bijzondere en unieke privé- en groepsexcursies verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling met gids in Nijmegen, historische stad tour Nijmegen, meelopen met de nijmeegse 4 daagse, boot tocht over de Rijn (nabij Nijmegen), Rondleiding in de Boterwaag, shoppen in de Lange Hezelstraat, bezoek aan het natuurmuseum Nijmegen en vele andere bezienswaardigheden! Daarnaast verzorgen wij ook vele excursies naar andere bijzondere attracties en bezienswaardigheden in Nederland. Denk hierbij aan; tour naar Amsterdam, excursie naar Giethoorn, excursie naar shopping outlet batavia stad, excursie naar shopping outlet Roermond of wat te denken aan een rondleiding in de Rotterdamse haven of maasvlakte excursie? Wij hebben voor bijna elke excursie in Nederland het juiste (op maat gemaakte) programma.

Op zoek naar het beste restaurant in Nijmegen?

Afhankelijk van uw wensen, budget en gewenste sfeer doen wij u graag enkele voorstellen. Of het nu gaat om een lunch in Nijmegen, volledig verzorgd rondvaartdinner of gala dinner Nijmegen. Wij doen u graag enkele voorstellen. Het voordeel hierbij is dat u altijd zeker bent van een reservering en de juiste tafels. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere en luxe groepsrestaurants in Nijmegen. Behoefte om later op de avond een drankje te doen in een club in Nijmegen? Gebruik onze VIP club reservering in Nijmegen en wees zeker van toegang tot de beste clubs.

Ook voor vergaderruimte in Nijmegen of een zakelijke meeting in Nijmegen kunnen wij u van dienst zijn. Een geschikte vergader locatie in Nijmegen is dan ook snel gevonden! Op zoek naar een geschikte evenement locatie in Nijmegen? Of plannen om een congress in Nijmegen organiseren? Neem hiervoor ook gerust contact op met onze MICE Nijmegen event specialist.

Ook voor- tijdens en na uw beursbezoek naar bijv. TEFAF, METS trade, ISE 2017, HISWA Amsterdam Boat Show 2017, FTE Europe 2017, Igaming Super Show, Helitech International 2017, Additive Manufacturing Europe 2017, Electric & Hybrid Marine World Expo 2017 zijn we u graag van dienst! Voor veel van onze zakelijke relaties verzorgen wij zakelijke programma’s in combinatie met een (veelal meerdaags) beursbezoek.

Behoefte aan meer ondersteuning tijdens uw bezoek in Nijmegen?

-Wij faciliteren gidsen in Nijmegen voor o.a. excursies in Nijmegen, standswandelingen Nijmegen en andere acitiviteiten.
-Persoonlijke assistent in Nijmegen (PA Nijmegen), uw rots in de branding tijdens uw bezoek. Door veel lokale kennis in Nijmegen is deze PA in staat om uw volledig te ontzorgen tijdens uw bezoek of event.
-Professionele vertaler of tolk in Nijmegen. Noodzakelijk bij taalbarrieres.
-Privé chauffeur in Nijmegen (incl. luxe personen auto of minibus).

Naast onze DMC Nijmegen ervaring met gasten vanuit Noord-Amerika, Europa en het MIdden Oosten zijn wij gespecialiseerd in Aziatische culturen. Hierdoor kunnen wij kant-en-klare pakketten aanbieden waarbij wij rekening houden met de cultuur en gewoontes van uw gasten. Wij zijn de eerste chinees georienteerde incoming tour operator in Nijmegen.

Wij zijn u graag van dienst tijdens uw bezoek in Nijmegen (en de rest van Nederland).

Klik hier voor een overzicht van alle services.