incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland.jpg

Tour operator Leeuwarden

Als incoming touroperator in Leeuwarden zijn wij gespecialiseerd in de leukste tours en excursies in Leeuwarden. Daarnaast verzorgen wij de ontvangst en begeleiding van uw binnen- en buitenlandse gasten. Organiseert u een congress, event of meeting in Leeuwarden? Ook hiervoor bent u bij ons als MICE Leeuwarden specialist aan het juiste adres!

Alle excursies en tours in Leeuwarden worden op maat gemaakt. Kortom, afgestemd op uw wensen en behoeften. Klik hier voor een overzicht onze services of hier voor een overzicht van alle excursies.

Op zoek naar een totaalpakket?
Wij kunnen onze dienstverlening starten vanaf het moment dat uw gasten landen op Amsterdam Airport Schiphol of Eindhoven Airport. Onze hostess staat gereed om uw gasten te verwelkomen en is desgewenst in staat om het programma verder toe te lichten. Indien u behoefte heeft aan meer comfort gebruik dan onze unieke VIP service op Amsterdam Airport Schiphol. Na de eerste informatie begeleidt onze hostess uw klanten naar de door ons gereserveerde taxi, minibus of touringcar in Leeuwarden.

Wij werken samen met uiteenlopende hotels in Leeuwarden centrum. Hierbij ligt onze focus op 3 tot 5 sterren hotels in centrum Leeuwarden. Afhankelijk van uw wensen doen wij u graag enkele interessante voorstellen m.b.t. deze hotels. Op zoek naar luxe boutique hotels in Leeuwarden? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Wat te doen in Leeuwarden? Dagje uit in Leeuwarden?
Tijdens uw verblijf kunt u kiezen uit vele (groeps) excursies in Leeuwarden. Wij kunnen namelijk als incoming tour operator in Leeuwarden vele bijzondere en unieke privé- / groepsexcursies verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling met gids in Leeuwarden, historische stads tour in Leeuwarden, Excursie door Friesland, Koeknuffelen in Leeuwarden, Wandeling historische binnenstad Leeuwarden, Rondleiding Fries Museum, Bezoek de Oldehove inclusief uitzicht, Historische rondleiding Hindeloopen, shoppen in het oude centrum van Leeuwarden en vele andere bezienswaardigheden! Daarnaast verzorgen wij ook vele excursies naar andere bijzondere attracties en bezienswaardigheden in Nederland. Denk hierbij aan; Dagtocht naar Amsterdam, Excursie naar Giethoorn, Excursie naar shopping Outlet Batavia Stad, Excursie naar Maastricht of wat te denken aan een rondleiding in de Rotterdamse haven of een Maasvlakte excursie? Wij hebben voor elke excursie in Nederland het juiste (op maat gemaakte) programma.

Op zoek naar het beste restaurant in Leeuwarden?

Afhankelijk van uw wensen, budget en gewenste sfeer doen wij u graag enkele voorstellen. Of het nu gaat om een zakelijke lunch in Leeuwarden, volledig verzorgd rondvaart in Leeuwarden, zakelijk dinner in Leeuwarden of een gala dinner Leeuwarden.Wij doen u graag enkele voorstellen. Het voordeel hierbij is dat u altijd zeker bent van een reservering en de juiste tafels. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere en luxe groepsrestaurants in Leeuwarden. Behoefte om later op de avond een borrel te drinken of een club in Leeuwarden te bezoeken? Gebruik onze lokale kennis en geniet van een onbezorgde avond uit in Leeuwarden.

Ook voor vergaderruimte in Leeuwarden of een zakelijke meeting in Leeuwarden kunnen wij u van dienst zijn. Een geschikte vergader locatie in Leeuwarden is dan ook snel gevonden! Op zoek naar een geschikte evenement locatie in Leeuwarden? Of plannen om een congress in Leeuwarden organiseren? Neem hiervoor ook gerust contact op met onze MICE Leeuwarden specialist (Sherry Shi).

Ook voor- tijdens en na uw beursbezoek naar bijv. TEFAF, METS trade, ISE 2017, HISWA Amsterdam Boat Show 2017, FTE Europe 2017, Igaming Super Show, Helitech International 2017, Additive Manufacturing Europe 2017, Electric & Hybrid Marine World Expo 2017 zijn we u graag van dienst! Voor veel van onze zakelijke relaties verzorgen wij zakelijke programma’s in combinatie met een (veelal meerdaags) beurs bezoek.

Behoefte aan meer ondersteuning tijdens uw bezoek in Eindhoven?

-Wij faciliteren gidsen in Leeuwarden voor o.a. excursies in Leeuwarden, standswandelingen Leeuwarden en andere acitiviteiten.
-Persoonlijke assistent in Leeuwarden (PA Leeuwarden), uw rots in de branding tijdens uw bezoek. Door veel lokale kennis in Leeuwarden is deze PA in staat om uw volledig te ontzorgen tijdens uw bezoek of event.
-Professionele vertaler of tolk in Leeuwarden. Noodzakelijk bij taalbarrieres.
-Privé chauffeur in Leeuwarden (incl. luxe personen auto of minibus).

Naast onze DMC Leeuwarden ervaring met gasten vanuit Noord-Amerika, Europa en het MIdden Oosten zijn wij gespecialiseerd in Aziatische culturen. Hierdoor kunnen wij kant-en-klare pakketten aanbieden waarbij wij rekening houden met de cultuur en gewoontes van uw gasten. Wij hebben dan ook een uitstekende kennis m.b.t. Aziatische culturen. 

Wij zijn u graag van dienst tijdens uw bezoek in Leeuwarden (en de rest van Nederland).

Klik hier voor een overzicht van alle services.