incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland.jpg

Tours en excursies Eindhoven

Als incoming touroperator in Eindhoven zijn wij gespecialiseerd in de leukste tours en excursies in Eindhoven. Daarnaast verzorgen wij de ontvangst en begeleiding van uw binnen- en buitenlandse gasten. Organiseert u een congress, event of meeting in Eindhoven? Ook hiervoor bent u bij ons als MICE Eindhoven specialist aan het juiste adres!

Alle excursies en tours in Eindhoven worden op maat gemaakt. Kortom, afgestemd op uw wensen en behoeften. Klik hier voor een overzicht onze services of hier voor een overzicht van alle excursies.

Op zoek naar een totaalpakket?

Wij kunnen onze dienstverlening starten vanaf het moment dat uw gasten landen op Amsterdam Airport Schiphol of Eindhoven Airport. Onze hostess staat gereed om uw gasten te verwelkomen en is desgewenst in staat om het programma verder toe te lichten. Indien u behoefte heeft aan meer comfort gebruik dan onze unieke VIP service op Amsterdam Airport Schiphol. Na de eerste informatie begeleidt onze hostess uw klanten naar de door ons gereserveerdetaxi, minibus of touringcar in Eindhoven.

Wij werken samen met uiteenlopende hotels in Eindhoven centrum. Hierbij ligt onze focus op 3 tot 5 sterren hotels in centrum Eindhoven. Afhankelijk van uw wensen doen wij u graag enkele interessante voorstellen m.b.t. deze hotels. Op zoek naar luxe boutique hotels in Eindhoven? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Wat te doen in Eindhoven? Dagje uit in Eindhoven?
Tijdens uw verblijf kunt u kiezen uit vele (groeps) excursies in Eindhoven. Wij kunnen namelijk als incoming tour operator in Eindhoven vele bijzondere en unieke privé- / groepsexcursies verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling met gids in Eindhoven, historische stads tour in Eindhoven, Excursie naar DAF Fabriek Eindhoven, Rondleiding Philips museum, rondleiding Sint-Catharinakerk, bezoek van Abbenmuseum, shoppen in Eindhoven centrum en vele andere bezienswaardigheden! Daarnaast verzorgen wij ook vele excursies naar andere bijzondere attracties en bezienswaardigheden in Nederland. Denk hierbij aan; Dagtocht naar Amsterdam, Excursie naar Giethoorn, Excursie naar shopping Outlet Batavia Stad, Excursie naar Maastricht of wat te denken aan een rondleiding in de Rotterdamse haven of een Maasvlakte excursie? Wij hebben voor elke excursie in Nederland het juiste (op maat gemaakte) programma.

Op zoek naar het beste restaurant in Eindhoven?

Afhankelijk van uw wensen, budget en gewenste sfeer doen wij u graag enkele voorstellen. Of het nu gaat om een zakelijke lunch in Eindhoven, volledig verzorgd rondvaart dinner Eindhoven of een gala dinner Eindhoven.Wij doen u graag enkele voorstellen. Het voordeel hierbij is dat u altijd zeker bent van een reservering en de juiste tafels. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere en luxe groepsrestaurants in Eindhoven. Behoefte om later op de avond een borrel te drinken of een club in Eindhoven te bezoeken? Gebruik onze lokale kennis en geniet van een onbezorgde avond uit in Eindhoven.

Ook voor vergaderruimte in Eindhoven of een zakelijke meeting in Eindhoven kunnen wij u van dienst zijn. Een geschikte vergader locatie in Eindhoven is dan ook snel gevonden! Op zoek naar een geschikte evenement locatie in Eindhoven? Of plannen om een congress in Eindhoven organiseren? Neem hiervoor ook gerust contact op met onze MICE Eindhoven specialist.

Ook voor- tijdens en na uw beursbezoek naar bijv. TEFAF, METS trade, ISE 2017, HISWA Amsterdam Boat Show 2017, FTE Europe 2017, Igaming Super Show, Helitech International 2017, Additive Manufacturing Europe 2017, Electric & Hybrid Marine World Expo 2017 zijn we u graag van dienst! Voor veel van onze zakelijke relaties verzorgen wij zakelijke programma’s in combinatie met een (veelal meerdaags) beurs bezoek.

Behoefte aan meer ondersteuning tijdens uw bezoek in Eindhoven?

-Wij faciliteren gidsen in Eindhoven voor o.a. excursies in Eindhoven, standswandelingen Eindhoven en andere acitiviteiten.
-Persoonlijke assistent in Eindhoven (PA Eindhoven), uw rots in de branding tijdens uw bezoek. Door veel lokale kennis in Eindhoven is deze PA in staat om uw volledig te ontzorgen tijdens uw bezoek of event.
-Professionele vertaler of tolk in Eindhoven. Noodzakelijk bij taalbarrieres.
-Privé chauffeur in Eindhoven (incl. luxe personen auto of minibus).

Naast onze DMC Eindhoven ervaring met gasten vanuit Noord-Amerika, Europa en het MIdden Oosten zijn wij gespecialiseerd in Aziatische culturen. Hierdoor kunnen wij kant-en-klare pakketten aanbieden waarbij wij rekening houden met de cultuur en gewoontes van uw gasten. Wij hebben dan ook een uitstekende kennis m.b.t. Aziatische culturen. 

Wij zijn u graag van dienst tijdens uw bezoek in Eindhoven (en de rest van Nederland).

Klik hier voor een overzicht van alle services.