incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland.jpg

Excursies en incoming touroperator Deventer

Als incoming touroperator in Deventer zijn wij gespecialiseerd in de leukste tours en excursies in Deventer. Daarnaast verzorgen wij de ontvangst en begeleiding van uw binnen- en buitenlandse gasten. Organiseert u een congress, event of meeting in Deventer? Ook hiervoor bent u bij ons als MICE Deventer specialist aan het juiste adres!

Alle excursies en tours in Deventer worden op maat gemaakt. Kortom, afgestemd op uw wensen en behoeften. Klik hier voor een overzicht onze services of hier voor een overzicht van alle excursies.

Op zoek naar een totaalpakket?
Wij kunnen onze dienstverlening starten vanaf het moment dat uw gasten landen op Amsterdam Airport Schiphol of Eindhoven Airport. Onze hostess staat gereed om uw gasten te verwelkomen en is desgewenst in staat om het programma verder toe te lichten. Indien u behoefte heeft aan meer comfort gebruik dan onze unieke VIP service op Amsterdam Airport Schiphol. Na de eerste informatie begeleidt onze hostess uw klanten naar de door ons gereserveerde taxi, minibus of touringcar in Deventer.

Wij werken samen met uiteenlopende hotels in Deventer centrum. Hierbij ligt onze focus op 3 tot 5 sterren hotels in het centrum van Deventer. Afhankelijk van uw wensen doen wij u graag enkele interessante voorstellen m.b.t. deze hotels. Op zoek naar luxe boutique hotels in Deventer? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Wat te doen in Deventer? Dagje uit in Deventer?
Tijdens uw verblijf kunt u kiezen uit vele (groeps) excursies in Deventer. Wij kunnen namelijk als incoming tour operator in Deventer vele bijzondere en unieke privé- / groepsexcursies verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling met gids in Deventer, historische stads tour in Deventer, Excursie door Friesland, Koeknuffelen in Leeuwarden, Hanzetocht, Tour Dickens Festival, Wandeling historische binnenstad Deventer (de Brink), Rondleiding in speelgoedmuseum Deventer, shoppen in het oude centrum van Deventer en vele andere bezienswaardigheden! Daarnaast verzorgen wij ook vele excursies naar andere bijzondere attracties en bezienswaardigheden in Nederland. Denk hierbij aan; Dagtocht naar Amsterdam, Excursie naar Giethoorn, Excursie naar shopping Outlet Batavia Stad, Excursie naar Maastricht of wat te denken aan een rondleiding in de Rotterdamse haven of een Maasvlakte excursie? Wij hebben voor elke excursie in Nederland het juiste (op maat gemaakte) programma.

Op zoek naar het beste restaurant in Deventer?

Afhankelijk van uw wensen, budget en gewenste sfeer doen wij u graag enkele voorstellen. Of het nu gaat om een zakelijke lunch in Deventer, volledig verzorgd lunch rondvaart over de IJssel Deventer, zakelijk dinner in Deventer of een gala dinner Deventer.Wij doen u graag enkele voorstellen. Het voordeel hierbij is dat u altijd zeker bent van een reservering en de juiste tafels. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere en luxe groepsrestaurants in Deventer. Behoefte om later op de avond een borrel te drinken of een club in Deventer te bezoeken? Gebruik onze lokale kennis en geniet van een onbezorgde avond uit in Deventer.

Ook voor vergaderruimte in Deventer of een zakelijke meeting in Deventer kunnen wij u van dienst zijn. Een geschikte vergader locatie in Deventer is dan ook snel gevonden! Op zoek naar een geschikte evenement locatie in Deventer? Of plannen om een congress in Deventer organiseren? Neem hiervoor ook gerust contact op met onze MICE Deventer specialist (Sherry Shi).

Ook voor- tijdens en na uw beursbezoek naar bijv. TEFAF, METS trade, ISE 2017, HISWA Amsterdam Boat Show 2017, FTE Europe 2017, Igaming Super Show, Helitech International 2017, Additive Manufacturing Europe 2017, Electric & Hybrid Marine World Expo 2017 zijn we u graag van dienst! Voor veel van onze zakelijke relaties verzorgen wij zakelijke programma’s in combinatie met een (veelal meerdaags) beurs bezoek.

Behoefte aan meer ondersteuning tijdens uw bezoek in Deventer?

-Wij faciliteren gidsen in Deventer voor o.a. excursies in Deventer, standswandelingen Deventer en andere acitiviteiten.
-Persoonlijke assistent in Deventer (PA Deventer), uw rots in de branding tijdens uw bezoek. Door veel lokale kennis in Deventer is deze PA in staat om uw volledig te ontzorgen tijdens uw bezoek of event.
-Professionele vertaler of tolk in Deventer. Noodzakelijk bij taalbarrieres.
-Privé chauffeur in Deventer (incl. luxe personen auto of minibus).

Naast onze DMC Deventer ervaring met gasten vanuit Noord-Amerika, Europa en het MIdden Oosten zijn wij gespecialiseerd in Aziatische culturen. Hierdoor kunnen wij kant-en-klare pakketten aanbieden waarbij wij rekening houden met de cultuur en gewoontes van uw gasten. Wij hebben dan ook een uitstekende kennis m.b.t. Aziatische culturen. 

Wij zijn u graag van dienst tijdens uw bezoek in Deventer (en de rest van Nederland).

Klik hier voor een overzicht van alle services.