incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland.jpg

Excursies Brussel en incoming touroperator

Als incoming touroperator in Brussel zijn wij gespecialiseerd in de leukste tours en excursies in Brussel. Daarnaast verzorgen wij de ontvangst en begeleiding van uw binnen- en buitenlandse gasten. Organiseert u een congress, event of meeting in Brussel? Ook hiervoor bent u bij ons als MICE Brussel specialist aan het juiste adres!

Alle excursies en tours in Brussel worden op maat gemaakt. Kortom, afgestemd op uw wensen en behoeften. Klik voor een overzicht onze services of voor een overzicht van alle excursies

Totaalpakket of liever enkele losse onderdelen?:
Voor veel van onze klanten leveren wij een totaalpakket waarbij het gehele bezoek door ons wordt gefaciliteerd. Denk hierbij aan (persoonlijke) ontvangst de airport, vervoer, hotel reserveringen, excursies, gidsen, restaurants en eventueel tolken. Het grote voordeel hiervan is het feit dat u slechts 
één aanspreekpunt heeft voor het gehele bezoek. Dit scheelt tijd maar geeft vooral rust en zekerheid voor u als opdrachtgever.

Heeft u bijvoorbeeld enkel een excursie in Brussel, stadswandeling in Brussel, gids in Brussel of een bus in Brussel nodig? Ook hiervoor staan we graag voor u klaar. 

Hoe werkt het:
Wij kunnen onze dienstverlening starten vanaf het moment dat uw gasten landen op Brussel Airport, Eindhoven Airport of omliggende vliegvelden. Onze hostess staat gereed om uw gasten te verwelkomen. Indien u behoefte heeft aan meer comfort gebruik dan onze unieke VIP service op Amsterdam Airport Schiphol. Na deze meet&greet begeleidt onze hostess de gasten naar de door ons gereserveerde taxi, minibus of touringcar in Brussel.

Wij werken samen met uiteenlopende hotels in Brussel centrum. Hierbij ligt onze focus op 3-5 sterren hotels in het centrum van Brussel. Op zoek naar luxe boutique hotels in Brussel? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Wat te doen in Brussel? Dagje uit in Brussel?
Tijdens uw verblijf kunt u kiezen uit vele (groeps) excursies in Brussel. Wij kunnen namelijk als incoming tour operator in Brussel vele bijzondere en unieke privé- / groepsexcursies in Brussel verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een stadswandeling met gids in Brussel, historische stad tour in Brussel, Bezoek Manneken Pis, Jubelpark, Excursie naar Atominum, Architectuur tour Brussel, Bezoek grote markt en beenhouwersstraat, Belgische chocolatiers en vele andere bezienswaardigheden! Daarnaast verzorgen wij ook vele excursies naar andere bijzondere attracties en bezienswaardigheden in de rest van Belgie en Nederland. Denk hierbij aan een dagtocht van brussel naar Brugge, Dagtocht naar Amsterdam, Excursie naar Rotterdam, Excursie naar shopping Outlet Roermond, Excursie naar Maastricht of wat te denken aan een rondleiding in de Rotterdamse haven of een Maasvlakte excursie? Wij hebben voor elke excursie in Belgie en Nederland het juiste programma.

Op zoek naar het beste restaurant in Brussel?
Afhankelijk van uw wensen, budget en gewenste sfeer doen wij u graag enkele voorstellen. Of het nu gaat om een zakelijke lunch in Brussel, volledig verzorgd zakelijk dinner in Brussel of of een gala dinner Brussel; Wij doen u graag enkele voorstellen. Hierbij bent u via ZOYO Travel altijd zeker van de juiste tafels en beste restaurants. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere en luxe restaurants in Brussel. Behoefte om later op de avond een borrel te drinken of een club in Brussel te bezoeken? Gebruik onze lokale kennis en geniet van een onbezorgde avond uit in Brussel.

Ook voor vergaderruimte in Brussel of een zakelijke meeting in Brussel kunnen wij u van dienst zijn. Een geschikte vergader locatie in Brussel is dan ook snel gevonden! Op zoek naar een geschikte evenement locatie in Brussel? Of plannen om een congress in Brussel organiseren? Neem hiervoor ook gerust contact op met onze MICE Brussel specialist (Sherry Shi).

Brussel bezoeken i.c.m. een beurs of congress?
Wij passen uw bezoek graag volledig aan op een beurs of congress. Hierbij kan er bijv. ook gekozen worden voor dagelijks vervoer tussen hotel en evenement locatie. Kortom; voor- tijdens en na uw beursbezoek naar bijv. European Motorshow Brussels,Secura2017, TEFAF, METS trade, ISE 2017, HISWA Amsterdam Boat Show 2017, FTE Europe 2017, Igaming Super Show, Helitech International 2017, Additive Manufacturing Europe 2017, Electric & Hybrid Marine World Expo 2017 zijn we u graag van dienst! 

Behoefte aan meer ondersteuning tijdens uw bezoek in Brussel?
-Heeft u een event manager in Brussel nodig die de zaken voor u waarneemt?
-Persoonlijke assistent in Brussel of privé chauffeur in Brussel?
-Tolken en vertalers in Brussel?

Kortom; wij verzorgen alles om u volledig te kunnen ontzorgen. Oplossing nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Tevens niet onbelangrijk: Naast onze DMC Brussel ervaring met gasten vanuit Noord-Amerika, Europa en het MIdden Oosten zijn wij gespecialiseerd in Aziatische culturen. Hierdoor kunnen wij kant-en-klare pakketten aanbieden waarbij wij rekening houden met de cultuur en gewoontes van uw gasten. Wij hebben dan ook een uitstekende kennis m.b.t. Aziatische culturen. 

Wij zijn u graag van dienst tijdens uw bezoek in Brussel, Belgie en uitaard in Nederland.

Klik voor een overzicht van alle services.