incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland.jpg

DMC Rotterdam - incoming touroperator

Zowel als destination management company als in de vorm van incoming touroperator in Rotterdam bieden wij niet alleen de leukste tours en excursies in Rotterdam aan, maar ontvangen en begeleiden we ook uw binnen- en buitenlandse gasten tijdens hun bezoek aan Rotterdam!

Op zoek naar een totaalpakket?
Er zitten veel voordelen aan een totaalpakket: zekerheid en flexibiliteit, slechts één contactpersoon voor het gehele bezoek en natuurlijk het financieel schaalvoordeel. Als DMC Rotterdam kunnen wij het gehele bezoek van begin tot eind voor u regelen. De transfers, het hotel, vervoer, de excursies en eventueel nog andere aanvullingen zoals onze restaurant service kunnen wij allemaal voor u regelen. Daarnaast maken wij ook nog eens alles op maat, zodat het bezoek altijd volledig naar uw wens is!

Wanneer u landt op Schiphol, is onze dienstverlening al begonnen. U wordt door ons verwelkomd en begeleid naar de gereedstaande auto. Hiermee wordt u naar uw hotel gebracht. Wij zijn gespecialiseerd in luxe hotels in Rotterdam, maar ook voor een boutique hotel staan we voor u klaar! Voor de beste restaurants in Rotterdam moet u ook bij ons zijn; met onze restaurant service hoeft u nergens meer aan te denken.

Wat te doen in Rotterdam?
Ook voor een dagje uit in Rotterdam bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen onder andere stadswandelingen, rondleidingen en een rondvaart door de haven van Rotterdam. Daarnaast verzorgen wij ook excursies naar onder andere Den Haag, Madurodam, Kinderdijk, de Maasvlakte en de Keukenhof.

Tevens zijn wij een MICE in Rotterdam. Dit wil zeggen dat ook als u met uw bedrijf een dag in Rotterdam bent, hulp van ons kunt verwachten. Wilt u een meeting in Rotterdam organiseren? Wij verzorgen de vergaderruimte. Tevens zijn wij gespecialiseerd in teambuilding activiteiten.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor losse onderdelen tijdens uw bezoek. Zo bieden wij ook onder meer de volgende diensten aan:

  • Privé gidsen in Rotterdam voor bijvoorbeeld een rondleiding of een stadswandeling;

  • Hostess service in Rotterdam of op Rotterdam Airport;

  • Professionele vertalers en tolken in Rotterdam;

  • Privé chauffeurs met luxe personenauto of mini-van in Rotterdam.

Enthousiast? Neem direct contact op met een van onze reisspecialisten op 020 700 83 00