incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland.jpg

Destination Management Company in Holland

Het komt neer op de combinatie van (plaatselijke) kennis, koopkracht en ervaring. Door middel van de inzet van een Destination Mangement Company behaalt u op vele vlakken voordeel en zeker niet onbelangrijk: zekerheid. Uiteraard staan we u hierover graag te woord.

Destination management opties in Nederland:

Bespaar op budget:
Bedrijven denken veelal dat door tussenkomt van een Destination Management Company de kosten voor een bezoek / programma toenemen. Uiteraard is dit niet zo; door een efficiente inkoop en uitgebreide kennis van lokale zaken zal dit veelal integendeel zijn. Daarnaast heeft u met een DMC wel de beschikking over de extra service welk u als ‘standaard’ klant veelal niet zou hebben. Denk hierbij aan gunstige wijzigings- en annuleringsvoorwaarden, diverse upgrades, speciale VIP features en uiteraard maar één factuur voor uw volledige programma.

Tijd:
Buiten uw meetings en verplichten wilt u mogelijk graag even genieten. Voorkom onnodig zoeken en geef aan uw ZOYO PA of contactpersoon door waar uw interesses liggen. Wij zullen aan de hand van uw programma’s enkele voorstellen doen waardoor u uw tijd altijd optimaal benut wordt.

Praktische lokale kennis:
Uiteraard is internet een makkelijke bron van informatie echter zijn het voor ons de puntjes op de í die het onderscheid maken. Als Destination Management Company zijn wij eerlijk en objectief over locaties, attracties, reistijden en mogelijke verkeerssituaties. Door onze lokale kennis weten wij exact welk faciliterende bedrijven wij juist wel of niet inschakelen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

De tips van de professionals:
Afhankelijk van uw reisdoeleinden laten wij u ook graag kennismaken met de de ‘verborgen schatten’ in Nederland en de Benelux. Wij maken een programma op maat waarbij wij graag pro-actief meedenken. Wij weten wat er speelt en uw ervaring is hetgeen wat telt.

Relatie met suppliers:
Vanuit ons kantoor werken wij met een verscheidenheid aan leveranciers. Veel van deze partijen zijn preferred suppliers aangezien zij in het verleden hun service en kwaliteit vele malen aan ons hebben bewezen. Wij gaan voor beleving en service en maken uitsluitend gebruik van leveranciers die hier aan bij kunnen dragen.

Coördinatie tijdens uw bezoek:
Persoonlijkheid is voor ons standaard in onze dienstverlening. U heeft tijdens het hele traject contact met één vaste contacpersoon. Ook op locatie zal u worden begeleidt door een van onze contactpersoon of medewerkers. Vanzelfsprekend is onze 24 uurs bereikbaarheid tijdens uw bezoek, wij staan altijd voor u klaar!

Uiteraard zijn dit slechts een paar redenen en de strekking is duidelijk. Wij zijn een stabiele factor in de organisatie van uw evenement, congress, vergadering of incentive.


Ervaar onze service zelf en neem gerust (vrijblijvend) contact op met een van onze reisspecialisten.