incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland.jpg

DMC Den Haag - incoming touroperator

Als incoming touroperator in Den Haag zijn wij gespecialiseerd in de leukste tours en excursies in Den Haag. Daarnaast verzorgen wij de ontvangst en begeleiding van uw binnen- en buitenlandse gasten. Organiseert u een congress, event of meeting in Den Haag? Ook hiervoor bent u bij ons als MICE Den Haag specialist aan het juiste adres!

Alle excursies en tours in Den Haag worden op maat gemaakt. Kortom, afgestemd op uw wensen en behoeften. Klik hier voor een overzicht onze services of hier voor een overzicht van alle Den Haag excursies.

Op zoek naar een totaalpakket?
Wij kunnen onze dienstverlening starten vanaf het moment dat uw klanten landen op Amsterdam Airport Schiphol. Onze hostess staat gereed om uw gasten te verwelkomen en is desgewenst in staat om het programma verder toe te lichten. Indien u behoefte heeft aan meer comfort gebruik dan onze unieke VIP service op Amsterdam Airport Schiphol.

Na de eerste informatie begeleidt onze hostess uw klanten naar de door ons gereserveerde minibus, limousine of touringcar in Den Haag.

Wij werken samen met vele luxe hotels in Den Haag centrum. Wij zijn gespecialiseerd in 3 tot 5 sterren hotels in centrum Den Haag. Afhankelijk van uw wensen doen wij u graag enkele interessante voorstellen m.b.t. deze hotels. Op zoek naar luxe boutique hotels in Den Haag? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Wat te doen in Den Haag? Dagje uit in Den Haag?

Tijdens uw verblijf kunt u kiezen uit vele (groeps) excursies in Den Haag. Wij kunnen namelijk als incoming tour operator in Den Haag vele bijzondere en unieke privé- en groepsexcursies verzorgen.  Denk bijvoorbeeld aan een stadswandeling met gids door Den Haag, excursie naar Paleis Noordeinde, bezoek aan de grote kerk in Delft, excursie naar Scheveningen, excursie naar Madurodam, rondvaart door de haven van Rotterdam, excursie naar Kinderdijk of rondleiding op de maasvlakte? Daarnaast zijn er tevens op korte redelijke korte afstand; excursie Volendam en Marken, excursie naar kaasmarkt in Alkmaar, sightseeing tour door Amsterdam, bezoek (met gids) aan Rijksmuseum, Van Gogh museum of Heineken experience, excursie naar de Zaanse Schans of een dagje uit naar de Keukenhof. Daarnaast verzorgen wij ook vele excursies naar andere bijzondere attracties en bezienswaardigheden in Nederland. Denk hierbij aan; excursie naar Giethoorn, excursie naar shopping outlet batavia stad, excursie naar designer shopping outlet Roermond of wat te denken aan een rondleiding in de Rotterdamse haven of exursie op de maasvlakte? Wij hebben voor bijna elke excursie in Nederland het juiste (op maat gemaakte) programma.

Op zoek naar het beste restaurant in Den Haag?

Afhankelijk van uw wensen, budget en gewenste sfeer doen wij u graag enkele voorstellen. Of het nu gaat om een lunch in Den Haag of een volledig verzorgd dinner, wij doen u graag enkele voorstellen. Het voordeel hierbij is dat u altijd zeker bent van een reservering en de juiste tafels. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere en groeps restaurants in Den Haag. Behoefte om later op de avond een drankje te doen in een club in Den Haag? Gebruik onze VIP club reservering in Den Haag en wees zeker van de beste clubs.

Ook voor vergaderruimte in Den Haag of een zakelijke meeting in Den Haag kunnen wij u van dienst zijn. Een geschikte vergader locatie in Den Haag is dan ook snel gevonden! Op zoek naar een geschikte evenement locatie in Den Haag? Of plannen om een congress te organiseren? Neem hiervoor ook gerust contact op met onze MICE Den Haag event specialist.

Ook voor- tijdens en na uw beursbezoek naar bijv. TEFAF, METS trade,  ISE 2017, HISWA Amsterdam Boat Show 2017, FTE Europe 2017, Igaming Super Show, Helitech International 2017, Additive Manufacturing Europe 2017, Electric & Hybrid Marine World Expo 2017 zijn we u graag van dienst! Voor veel van onze zakelijke relaties verzorgen wij zakelijke programma’s in combinatie met een (veelal meerdaags) beursbezoek.

Behoefte aan meer ondersteuning tijdens uw bezoek in Den Haag?

-Wij faciliteren gidsen in Den Haag voor o.a. excursies in Den Haag, standswandelingen Den Haag, rondvaarten in Rotterdam en vele andere acitiviteiten.
-Persoonlijke assistent in Den Haag (PA Den Haag), uw rots in de branding tijdens uw bezoek. Door veel lokale kennis in Den Haag is deze PA in staat om uw volledig te ontzorgen tijdens uw bezoek of event.
-Professionele vertaler of tolk in Den Haag. Noodzakelijk bij taalbarrieres.
-Privé chauffeur in Den Haag (incl. luxe personen auto of minibus).

Naast onze DMC Den Haag ervaring met gasten vanuit Noord-Amerika, Europa en het Midden Oosten zijn wij gespecialiseerd in Aziatische culturen. Hierdoor kunnen wij kant-en-klare pakketten aanbieden waarbij wij rekening houden met de cultuur en gewoontes van uw (verre) gasten. Wij zijn de eerste chinees georienteerde incoming tour operator in Den Haag. 

Wij zijn u graag van dienst tijdens uw bezoek in Den Haag.

Klik hier voor een overzicht van alle services.