incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland.jpg

Chinese incoming tour operator Amsterdam

De full-service incoming tour operator van Amsterdam! De specialist op het gebied van tours, excursies, gidsen, incentives en all-in packages. Als chinese incoming touroperator in Amsterdam creëren wij unieke belevenissen door onze persoonlijke en professionele aanpak.

Waarom kiezen voor ZOYO Travel?

  • Unieke programma’s volledig afstemd op uw wensen;

  • Uitgebreide lokale kennis en ervaring;

  • Voor individuen, groepen en delegaties;

  • Slechts één aanspreekpunt voor uw gehele programma;

  • Exclusieve afspraken en toegang tot unieke locaties.

Onze destination management company Amsterdam pakketten zijn opgebouwd uit een aantal services, denk hierbij bijv. aan airport services (waaronder Schiphol VIP services), vervoer door héél Nederland, hotel reserveringen, privé- en groepsexcursies, gecertificeerde gidsen-tolken en uiteraard onze event services (incentives, meetings & restaurants).

Afhankelijk van uw wensen stellen wij graag vrijblijvend een pakket voor u samen.

Naast onze standaard all-in packages bieden wij uiteraard ook een aantal losse services:

LUCHTHAVEN ONTVANGST:
Luchthaven ontvangst op o.a. Schiphol Airport, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport, Brussel Airport, Weeze Airport en de kleinere luchthavens verspreid door Nederland. Ervaar het gemak van een hostess welke u begeleidt en op de hoogte brengt van de laatste belangrijke zaken.

VERVOER:
Goed geregeld vervoer tijdens uw bezoek is cruciaal. Wij kunnen dit dan ook uitstekend voor u verzorgen. Een limousine of taxi vanaf Schiphol of toch met een touringcar in / naar Amsterdam? Uiteraard allemaal geen probleem! Doordat wij dit voor u verzorgen kunnen wij ook altijd direct anticiperen op eventuele onverwachte veraderingen of verzoeken. Wij hebben hierdoor altijd grip op uw trip.

HOTELS:
Het perfecte hotel vliegensvlug gevonden! Wij hebben vele contacten met hotels in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en de rest van Nederland Wij helpen u dan ook graag met uw zoektocht naar een passend hotel. Wij werken uitsluitend samen met kwalitatief hoogwaardige hotels variërend van 3 tot 5 sterren verspreid doorhéél Nederland.Door een intensieve samenwerking kunnen wij u veelal aantrekkelijkekamervoorwaarden en upgrades aanbieden.

MEETINGS:
Uw meeting op de juiste locatie. Verspreid door Nederland hebben wij intensief contact met uiteenlopende venue’s. Van authentiek kastelen tot een goede (standaard) vergaderlocatie in een hotel in Amsterdam? Geen probleem! Wij faciliteren graag de faciliteiten voor uw meeting of bijeenkomst.

EXCURSIES:
Wanneer uw programma het toelaat verzorgen wij graag (door middel van ons eigen excursiebureau) uw excursies door héél Nederland. Excursie Zaanse Schans? Een excursie Giethoorn of toch liever een stadwandeling door het Red Light District? Al onze excursies hebben zeer aantrekkelijke voorwaarden!

OVERIG:
Uiteraard is dineren ook een belangrijk aspect. Afhankelijk van uw wensen en bezoek doen wij u graag enkele voorstellen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om menukaarten vooraf in te zien. Daarnaast kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze gidsen, tolken en PA’s (personal assitents). Deze zijn op elk gewenst moment in te zetten.

Ervaar onze service zelf en neem gerust (vrijblijvend) contact op met een van onze reisspecialisten.