incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-5.jpg

Amsterdam Airport Schiphol VIP lounge service

De VIP service is de meest exclusieve manier van reizen op Schiphol. Het VIP centre biedt u privacy, rust en persoonlijke service. Ongeacht met welke airline of met welke boekingsklasse u reist. U kunt de VIP service reserveren bij vertrek, aankomst of transfer. ZOYO Travel is officieel partner van het VIP centre op Schiphol Airport.

Met de Amsterdam Schiphol Airport VIP service bent u zeker van ontspanning, rust en discretie. Dit geldt voor zowel delegatie, groeps- en indidivuele aankomsten via Amsterdam Schiphol Airport.  

U ontspant, wij arrangeren
Het VIP centre staat los van de reguliere passagiersprocessen op Schiphol Airport. Ook de entree is discreet aan de zijkant van de terminal. U vermijdt hiermee de hedendaagse hectiek van de terminal. Vanaf het moment van aankomst (u kunt worden afgezet voor de deur van het VIP centre) wordt alles voor u verzorgd. Zo beschikt het Schiphol VIP Centre over een eigen checkin, security check en bagagetransport richting het vliegtuig. Uiteraard worden ook de paspoortformaliteiten voor u verzorgd. 

Tijdens al deze processen kunt u ongestoord doorwerken in uw eigen schiphol VIP lounge voorzien van de nodige drankjes en versnaperingen. Deze Amsterdam Airport Schiphol VIP service is zowel te gebruiken bij aankomst- als vertrek van uw vlucht. Na afloop van alle formaliteiten verzorgen wij uiteraard graag het vervoer van- en naar uw bestemming. Zo hebben wij ook speciale VIP coach transfers in Amsterdam en luxe limousines in Amsterdam. Kijk voor meer informatie voor vervoer op maat.

Uiteraard bieden wij ook een 'comfort +' aankomst waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van het VIP centre maar u wel geniet van de nodige extra services op de airport. Voor meer informatie over deze mogelijkheden verwijzen wij u graag naar de VIP pagina. 

Indien u meer informatie wil over de mogelijkheden m.b.t. de VIP services op Airport Schiphol neem dan gerust contact op met een van onze reisspecialistes.