incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland.jpg

Tour Rotterdam - rondvaart Rotterdam

In 2015 is Rotterdam door de Lonely Planet ‘Best in Travel’ uitgeroepen tot dé van de 10 top steden van de wereld om in 2016 te bezoeken... Rotterdam is veel zijdiger dan gedacht en in vele opzichten spannender dan ooit!

Ga je voor de architectuur, de indrukwekkende skyline, het water, unieke attracties & restaurants, de vele kunstgaliereen of een van de vele levendige kunst- en winkelstraten? Je vindt het ongetwijfeld in Rotterdam. 

Ontdek het veelzijdige Rotterdam tijdens één van onze speciale rotterdam tours, architectuur tours Rotterdam en stadswandelingen in Rotterdam. 

Hoe ziet een tour naar Rotterdam eruit?
Allereerst is deze tour naar Rotterdam geschikt voor zowel kleine- als grotere groepen. Bent u met een klein gezelschap (8 of minder?) ook dan kunnen wij uw excursie perfect verzorgen met onze luxe mercedes mini-bus.

Wij halen u aan het begin van de ochtend op op een nader te bepalen locatie in Nederland (of uiteraard Amsterdam). We vertrekken naar Rotterdam voor onze eerste kennismaking met deze fascinerende stad. We beginnen met een rondvaart door Rotterdam. Tijdens deze rondvaart door Rotterdam ontdek je de fascinerende skyline van Rotterdam en (een gedeelte van de) haven van Rotterdam. Na deze rondvaart van circa 80 minuten vertrekken we voor een kort bezoek aan de wereldberoemde kubus woningen van Nederlandse architect Piet Blom. Geen enkele muur aan deze (bewoonde) huizen is recht!

Na het bezoek aan deze kubus woningen is het tijd voor de lunch. Uiteraard doen we dit in de plek van het moment; de Markthal Rotterdam!

Na de lunch zijn er diverse opties en kan het programma naar wens worden ingevuld. Hieronder enkele mogelijkheden weergeven:
    -Bezoek Euromast en Madurodam (Nederland in het klein!);
    -Stadswandeling door Rotterdam (incl. rondrit) en mogelijkheid tot winkelen;
    -Tour over de maasvlakte Rotterdam incl. specifieke haven tour Rotterdam;
    -Specifieke architectuur tour Rotterdam door professionale architectuur gids (zowel wandelend als per min-bus/touringcar);

Het programma eindigt +- 17.00 uur en wordt uiteraard volledig naar uw wensen afgestemd. Uiteraard is het ook mogelijk om dinners toe te voegen aan uw programma. Deze vele unieke, hoogwaardige en luxe restaurants in Rotterdam wil je zeker niet missen.

Enthousiast geworden? Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten.