incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland4.jpg

Excursie Volendam & Zaanse Schans

Vanuit Amsterdam naar Volendam of uit een andere plaats in Nederland? Tijdens deze dag excursie ontdekt u het echte historische ‘Hollandse’ leven in de excursie Zaanse Schans en Volendam.

Aan het begin van de dag halen wij u op op de afgesproken locatie en vertrekken we richting de De Zaanse Schans (te Zaandam). De Zaanse Schans is één van de mooiste stukjes van het 'oude'Nederland. Hier maakt u 'even' onderdeel uit van een levendige en zeer fraaie woon-werk omgeving uit de 18e en 19e eeuw. Tijdens deze tour Zaanse Schans bezoeken we een traditionele klompenmakerij en authentieke kaasboerderij waar tot de dag van vandaag nog steeds klompen en kazen worden geproduceerd. We ronden het bezoek aan de Zaansche Schans af met het bezoek aan een echte Nederlandse windmolen.

Na het bezoek aan de Zaansche Schans rijden we richting Volendam.We bezoeken Volendam en gaan met onze ervaren gids het unieke dorp al wandelend ontdekken (rondleiding volendam). Verbaas u over de smalle straatjes en historische vissershuisjes. Dorpen met een eigen goed bewaarde cultuur in klederdracht, handel en ambacht. Vergeet vooral niet op de foto te gaan in de authentieke klederdracht van vroeger! Na deze rondleiding kunt u het dorp zelfstandig verkennen en-/of uitstekend lunchen in een van de vele restaurants.  We ronden deze dag af met eenboottocht (Marken Express) over de voormalige Zuiderzee en een bezoek aan het (schier) eiland Marken.

Dit is de excursie waarmee u het traditionele Nederland van de 18e en 19e eeuw ontdekt!

Tot 7 personen maken wij bij deze excursie gebruik van onze luxe mercedes mini-bus. Vanaf 7 personen maken wij gebruik van een luxe touringcar. 

Meer informatie? Neem hier contact met ons op.