incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland.jpg

DMC Belgium Gelanceerd

Eindelijk online: ZOYO Travel – DMC Belgium

Na het succes van ZOYO Travel in Nederland is het nu tijd om onze horizon verder te verbreden; ZOYO Travel Belgium is vanaf nu officieel gelanceerd!

‘Eindelijk’ is een van de eerste woorden van de eigenaar Franck tijdens zijn toespraak afgelopen dinsdag 6 maart in het Atomium te Brussel. Franck: ‘Door onze enorme groei de afgelopen 3 jaar bedienen we nu een zeer interessante markt in de gehele Benelux. Door de combinatie tussen een luxe DMC in Amsterdam en een high-end incoming tour operator maken wij dagelijks het verschil. De opzet van een nieuwe DMC in Belgium was dan ook een logische stap’.

Franck verteld met gepaste trots: ‘In slechts 3 jaar tijd zijn wij gegroeid van een zolderkamer naar een volwaardige DMC in Amsterdam met een wereldwijde clientiele (waaronder zelfs enkele koninklijke famlies). Hoe gaaf is dat?’

Hoe maak je het verschil? Franck: ‘Gewoon jezelf zijn maakt je vanzelf bijzonder’. 'Het klinkt enigszins als een gejatte slogan van een bekende Nederlandse verzekeraar maar ik vind het echt niet meer dan logisch. Authentiek zijn en doen wat je belooft; het klinkt wellicht wat cliche maar veel concullega’s zijn dit helaas uit het oog verloren'.

Als Destination Management Company in Belgium creëren wij unieke programma’s waarbij service en persoonlijkheid voorop staan. Het resultaat is voor elk bezoek een uniek programma op basis van persoonlijke interesses en voorkeuren.

Franck: ‘We gaan met deze nieuwe DMC in Belgie een interessante markt bedienen en kunnen hierdoor nog beter focussen op lokale programma’s in Belgie. Tevens zijn wij vanaf nu ook een officiële travel agency in Brussel’.

Wij zien de toekomst met plezier toegemoet en staan uiteraard graag voor je klaar!

Op zoek naar een DMC in Belgie of Travel agency in Brussel? Zie onze belgische website www.zoyotravel.be

15-03-2018