incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland.jpg

8. Het Nederlandse achterland; excursie op de Veluwe

Nieuwsgierig naar de vele schatten op de Veluwe? Ontdek dit prachtige stuk natuur in centraal gelegen Nederland! Tijdens deze excursie maakt u kennis het het Kroller-Muller museum, proeft u het (bijna beroemde) ijs van Co in Hoenderoo, bezoekt u Paleis het Loo en sluit u de dag af met een heuse wijnproeverij!

VANAF
€62.00,-
P.P.
Offerte aanvragen

Nadat u bent opgehaald bij uw hotel of meeting point vertrekken wij naar Hoenderloo (Gelderland). In Hoenderloo bevindt zicht het Nationale park de Hoge Veluwe waarin onder andere ook het Kroller Muller museum gevestigd is (met onder andere werken van Vincent van Gogh). U bezoekt hier het park en krijgt toegang tot zowel het museum als de bijbehorende unieke beeldentuin. Tevens heeft u de mogelijkheid om een stukje te fietsen door dit prachtige nationale park. 

Na het bezoek aan het Kroller Muller museum te Hoenderloo vervolgen we onze weg slechts voor korte duur; wij maken een korte stop bij de meest bekende ijsmaker op de Veluwe; Het IJs van Co. Na het nuttigen van deze heerlijke traditioneel gemaakte softijsjes vervolgen we onze weg naar Apeldoorn waar we een korte stop inlassen voor de lunch. Hier kunt u op eigen gelegenheid bij een van de vele lunchrooms genieten van een lunch. Na de lunch bezoeken we Paleis het Loo te Apeldoorn. Hier krijgt u toegang tot het paleis en de koninklijke tuinen. 

Na afloop van het bezoek aan het Paleis rijden wij richting Arnhem, hier eindigen we de dag met een heuse wijnproeverij op een plaatselijk landgoed. 

Let op: alle excursies worden op uw wensen afgestemd.  

Tijdschema:
Vertrek vanaf hotel:        08.00 uur
Einde retour bij hotel:     17.00 uur

Inclusief:

  • Vervoer per luxe tourist class touringcar (airco, gordels, dvd en toilet);

  • Entree Park de Hoge Veluwe inclusief toegang tot het Kroller Muller museum te Hoenderloo;

  • Traditioneel gemaakt softijsje bij IJS van CO te Hoenderloo;

  • Bezoek / excursie Paleis het Loo en koninklijke tuinen.

  • Partcipatie aan wijnproeverij (en rondleiding) op aan landgoed nabij Arnhem.

  • Gratis onbeperkt mineraalwater voor alle gasten (incl. heet water voor o.a. thee / noodles);

Exclusief:

  • Lunch en overige persoonlijke uitgaves.

  • Fietshuur Park de Hoge Veluwe (optioneel, niet verplicht)

Tijdens alle ZOYO Travel excursies is er altijd een engelssprekende gids aanwezig.

Onze gidsen zijn gespecialiseerd in het begeleiden van (individuele) excursies door heel Nederland. Tijdens de excursies nemen zij alle zorgen uithanden, denk hierbij aan het geven van rondleidingen, het verkrijgen van tickets, lunches en alle overige zaken. Daarnaast houdt de gids altijd rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. 

Standaard spreekt onze gids engels maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een (optionele) meertalige gids (Chinees, Russisch, Arabisch en Spaans).


bedrijfinnederland