incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland.jpg

4. Excursie Maasvlakte en highlights Rotterdam

Onder begeleiding van een professionele gids krijgt u een kijkje achter de schermen op de Maasvlakte en ziet u de hightlights van Rotterdam! 

VANAF
€32.00,-
P.P.
Offerte aanvragen

U start de dag rond de klok van 12.00 uur op een eigen te bepalen locatie in Rotterdam. Hier staat onze gids op u te wachten om u mee te nemen op een stadswandeling door Rotterdam of een rondtour per minibus of touringcar langs vele highlights van Rotterdam. Na een rondleiding van circa 1.5 - 2 uur zullen we vertrekken richting de haven van Rotterdam waarbij u alreeds een goede indruk krijgt van de haven en de vele soorten terminals. 

Na aankomst in de haven (nabij de tweede maasvlakte) stappen we over in de 'Futureland Express' tijdens deze rondtour brengt een touringcar van het havenbedrijf Rotterdam u op unieke plaatsen op de (in aanbouw zijnde) tweede maasvlakte. Hier ziet u zowel de bouw werkzaamheden als alreeds enkele terminals die alreeds volledig operatief zijn. Uiteraard is er aan boord een professionele gids die uitgebreid verteld over alles wat je ziet (en niet ziet). Na afloop van deze rondleiding brengen wij u weer terug naar de volgende gewenste locatie.

Let op: alle excursies worden op uw wensen afgestemd.  

Tijdschema:
Vertrek vanaf hotel:        12.00 uur
Einde retour bij hotel:     17.00 uur

Inclusief:

  • Vervoer per luxe tourist class touringcar (airco, gordels, dvd en toilet);

  • Stadswandeling Rotterdam of Rondrit door Rotterdam onder leiding van een professionele gids;

  • Rondleiding maasvlakte 2, per touringcar;

  • Gratis onbeperkt mineraalwater voor alle gasten (incl. heet water voor o.a. thee / noodles);

Exclusief:

  • Lunch en overige persoonlijke uitgaves.

Tijdens alle ZOYO Travel excursies is er altijd een engelssprekende gids aanwezig.

Onze gidsen zijn gespecialiseerd in het begeleiden van (individuele) excursies door heel Nederland. Tijdens de excursies nemen zij alle zorgen uithanden, denk hierbij aan het geven van rondleidingen, het verkrijgen van tickets, lunches en alle overige zaken. Daarnaast houdt de gids altijd rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. 

Standaard spreekt onze gids engels maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een (optionele) meertalige gids (Chinees, Russisch, Arabisch en Spaans).