incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland.jpg

6. Madurodam & Scheveningen

Tijdens deze excursie ontdekt u Nederland in het klein en ziet u in vogelvlucht vele Nederlandse bezienswaardigheden. Hierna ziet u Nederlands meest bekende badplaats: Scheveningen. 

VANAF
€31.00,-
P.P.
Offerte aanvragen

Aan het begin van de ochtend wordt u (rond 09.00 uur) opgehaald bij uw hotel en rijden wij naar Madurodam. Hier ontdekt u Nederland in het klein! Maak gebruik van de scankaarten om zelfs filmpjes van de bestemmingen te bekijken! Dit is onder andere een goede manier om te bepalen welke Nederlandse bezienswaardigheden u zeker in het echt wil zien! 

Na het bezoek aan Madurodam vervolgen wij onze weg naar Scheveningen, ongetwijfeld de meest bekende badplaats in Nederland.

Scheveningen wordt elke zomer overspoeld door honderdduizenden (met name) binnenlandse toeristen voor een dagje aan het strand. Loop lekker over de boulevard of geniet van de vernieuwde Scheveningse pier (open vanaf medio zomer 2015). Hier heeft u de tijd om rustig te winkelen en lekker te lunchen.

Na vertrek uit Scheveningen rijden we via de 'bollenstreek' retour naar uw hotel.

Let op: alle excursies worden op uw wensen afgestemd.  

Tijdschema:
Vertrek vanaf hotel:        09.00 uur
Einde retour bij hotel:     15.00 uur

Inclusief:

  • Vervoer per luxe tourist class touringcar (airco, gordels, dvd en toilet);

  • Entree Madurodam incl. guided tour/scankaart;

  • Eventuele overige toegangsbewijzen, parkeerkosten en toeslagen;

  • Engelssprekende gids (meertalig optioneel);

  • Gratis onbeperkt mineraalwater voor alle gasten (incl. heet water voor o.a. thee / noodles);

Exclusief:

  • Lunch en overige persoonlijke uitgaves.

Tijdens alle ZOYO Travel excursies is er altijd een engelssprekende gids aanwezig.

Onze gidsen zijn gespecialiseerd in het begeleiden van (individuele) excursies door heel Nederland. Tijdens de excursies nemen zij alle zorgen uithanden, denk hierbij aan het geven van rondleidingen, het verkrijgen van tickets, lunches en alle overige zaken. Daarnaast houdt de gids altijd rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. 

Standaard spreekt onze gids engels maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een (optionele) meertalige gids (Chinees, Russisch, Arabisch en Spaans).