incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland.jpg

2. De shopexcursie voor de shop-a-holic!

Uniek in Nederland en in de Benelux, onze shopexcursie! Tijdens deze dagvullende excursie bezoeken wij de meest interessante winkelsstraten, outletcentra's en warenhuizen in Nederland! U gaat gegarandeerd slagen tijdens deze leuke dag uit... en uiteraard TAX free! 

VANAF
€33.00,-
P.P.
Offerte aanvragen

Nadat u bent opgehaald vanaf uw hotel rijden wij direct door naar een van de grootste warenhuizen in het centrum van Amsterdam, De Bijenkorf. Hier kunt u zelfstandig of op advies van onze gids vele tienduizenden producten vinden. Nadat u hier bent uitgeshopt vertrekken we naar een van de meest exclusieve winkelstraten van Amsterdam, de P.C. Hoofdstaat. Hierbij bent u aan het juiste adres voor s'wererelds meest exclusieve merken. 

Na het bezoek aan de P.C. Hoofdstraat brengen we een bezoek aan de '9' straatjes in het centrum van Amsterdam. Deze straatjes staan bekend om de exclusievere winkels echter ziet u hier in mindere mate de bekende merken. Dit is de plek waar trendy en traditioneel in elkaar overvloeien waardoor u hier prima kunt shoppen. Probeer ook eens wat producten van de lokale (biologische) supermarkt, dit gaat u zeker lekker vinden! 

Hierna vervolgen we onze weg naar 'Gassan Diamonds', dit is een wereldberoemde diamantair gevestigd in hartje centrum Amsterdam. Hier krijgt u te zien hoe ze van onbewerkt diamanten de meest exclusieve sieraden maken. Naast de collectie diamanten bieden zij ook een grote collectie (exclusieve) horloges en overige sieraden. Kijk rustig rond en desgewenst kunt u uw eigen sieraad aanschaffen of op maat te laten maken. 

Na dit bezoek vertrekken we richting Batavia Stad, dit is een groot outlet merkencentrum gevestigd in Lelystad (ongeveer 50 minuten rijden vanaf Amsterdam). Hier heeft u de keus uit meer dan 100 winkels, café's en restaurants. Naast de nieuwe collectie bieden vele winkels ook restpartijen aan waardoor het voordeel hier snel kan oplopen! In Bataviastad krijgt u de tijd om rustig te shoppen en te lunchen in één van de vele lunchrooms en restaurants.

Nadat we hier klaar zijn vertrekken we richting Roermond. Dit is de grooste Fashion Outlet van Nederland met maar dan 150 shops! Koop hier kleding en-/of cosmetica van de bekendste merken en ervaar het ruime assortiment. Na het shoppen kunt u hier op eigen gelegenheid dinneren en vertrekken we hierna retour naar uw hotel.

Let op: alle excursies worden op uw wensen afgestemd. Deze excursie kunt u uiteraard ook gedeeltelijk boeken.

Tijdschema:
Vertrek vanaf hotel:        08.00 uur
Einde retour bij hotel:     20.00 uur

Inclusief:

  • Vervoer per luxe tourist class touringcar (airco, gordels, dvd en toilet) of kleinere groepen per minibus.

  • Parkeerkosten en toeslagen;

  • Engelssprekende gids (meertalig optioneel);

  • Gratis onbeperkt mineraalwater voor alle gasten (incl. heet water voor o.a. thee / noodles);

Exclusief:

  • Lunch, dinner en overige persoonlijke uitgaves.

  • Personal Shopper (privé). 

LET OP: voor deze excursie kunnen wij ook een 'privé' personal shopper aanbieden. Deze personal shopper zal u helpen, begeleiden en adviseren m.b.t. aankopen tijdens deze dag. (optioneel)

Uiteraard is ook onze standaard gids aanwezig.

Onze gidsen zijn gespecialiseerd in het begeleiden van (individuele) excursies door heel Nederland. Tijdens de excursies nemen zij alle zorgen uithanden, denk hierbij aan het geven van rondleidingen, het verkrijgen van tickets, lunches en alle overige zaken. Daarnaast houdt de gids altijd rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. 

Standaard spreekt onze gids engels maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een (optionele) meertalige gids (Chinees, Russisch, Arabisch en Spaans).