incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland4.jpg

11. De hoofdstad van België: Brussel (BE)

Op slechts 2.5 uur rijden van Amsterdam staat al in het centrum van Brussel! Natuurlijk kunt u deze stad niet overslaan bij uw bezoek aan Europa. Tijdens deze excursie ziet u veel van Brussel en staan wij uitvoerig stil bij de diverse bezienswaardigheden. Naast een uitgebreide rondtour gaat u ook onder leiding van onze gids de stad al wandelend verkennen!  

VANAF
€49.00,-
P.P.
Offerte aanvragen

Nadat we u in de ochtend (+- 07.00 uur) hebben opgehaald bij uw hotel vertrekken wij direct richting Brussel. Eenmaal in Brussel aangekomen zullen wij allereerst een bezoek brengen aan de het wereldberoemde Amtomium. Naast de prachtige fotomomenten zullen wij ook daadwerkelijk in het Amtomium gaan om deze van binnen te bekijken.

Na het Amtomium volgt een sightseeing tour per bus langs enkele bezienswaardigheden van Brussel, denk hierbij aan de Nationale basiliek van het Heilig Hart van Koekelberg, de Japanse toren, het Chinese Paviljoen en het Koninklijk Paleis (het officiele verblijf van de koning en koningin van Belgie). 

Na deze bustour van ongeveer 60 minuten neemt onze gids u mee voor een stadswandeling van circa 45 minuten. U zult over het wereldberoemde (UNESCO) marktplein lopen en langs het prachtige stadhuis. Hierna vervolgen we onze weg langs unieke gildenhuize om de beroemde 'Manneken Pis' te aanschouwen. Na deze rondleiding kunt u op eigen gelegenheid de stad verkennen (+- 3 uur). Vergeet dan ook zeker niet te winkelen voor souvenirs, echte Belgische chocola te proeven bij een van de vele chocolatairs, een typisch belgisch biertje te drinken en gewoonweg te genieten van het historische centrum.   

Let op: alle excursies worden op uw wensen afgestemd.  

Tijdschema:
Vertrek vanaf hotel:        07.00 uur
Einde retour bij hotel:     19.00 uur

Inclusief:

  • Vervoer per luxe tourist class touringcar (airco, gordels, dvd en toilet);

  • Toegang tot het Antomium;

  • Sightseeing rondrit per luxe tourist class touringcar (+- 60 min);

  • Stadswandeling historisch rondleiding Brussel (+- 40 min) 

  • Parkeerkosten en buitenlandsetoeslagen;

  • Engelssprekende gids (meertalig optioneel);

  • Gratis onbeperkt mineraalwater voor alle gasten (incl. heet water voor o.a. thee / noodles);

Exclusief:

  • Lunch en overige persoonlijke uitgaves.

Tijdens alle ZOYO Travel excursies is er altijd een engelssprekende gids aanwezig.

Onze gidsen zijn gespecialiseerd in het begeleiden van (individuele) excursies door heel Nederland. Tijdens de excursies nemen zij alle zorgen uithanden, denk hierbij aan het geven van rondleidingen, het verkrijgen van tickets, lunches en alle overige zaken. Daarnaast houdt de gids altijd rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. 

Standaard spreekt onze gids engels maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een (optionele) meertalige gids (Chinees, Russisch, Arabisch en Spaans).