incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland.jpg

9. Excursie Alkmaar, Kaas & Molens

Ervaar het 700 jaar oude alkmaar met alle facetten van vroeger. Beleef het schouwspel van de kaasmarkt en de bijbehorende kaasdragers en leer over de historie van deze prachtige stad.

VANAF
€36.00,-
P.P.
Offerte aanvragen

Aan het begin van de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel om te vertrekken richting de ruim 700 jaar oude stad; Alkmaar. Nadat u bent aangekomen in Alkmaar bezoekt u onder leiding van onze ervaren gids de kaasmarkt op de markt van Alkmaar. Hier ervaart u een exact schouwspel van de vroegere kaasmarkt inclusief traditionele kaasdragers en bijbehorende klederdracht. 
Nadat u uiteraard voldoende tijd krijgt om volop foto's te maken vervolgens wij onze weg door het traditionele centrum van Alkmaar. Hier leert u volop over de rijke historie en cultuur van de echte 'Alkmaarders' en staan wij stil bij enkele indrukwekkende bouwwerken. 

Na de rondleiding krijgt u tijd om nog zelfstandig de stad te verkennen en hier desgewenst te lunchen in een van de vele restaurants. Na de lunch vertrekken we naar Schermerhorn (nabij Alkmaar) hier vindt u 3 traditonele Nederlandse windmolens waarbij wij er ook één van binnen zullen ontdekken. Na dit bezoek vervolgens we onze weg retour richting het hotel. 

Let op: alle excursies worden op uw wensen afgestemd.  De kaasmarkt wordt elke vrijdag tussen 3 april en 4 september 2015 opgevoerd. 

Tijdschema:
Vertrek vanaf hotel:        09.00 uur
Einde retour bij hotel:     13.30 uur

Inclusief:

  • Vervoer per luxe tourist class touringcar (airco, gordels, dvd en toilet);

  • Rondleiding met ervaren gids door het centrum van Alkmaar;

  • Bezoek aan de kaasmarkt, kaasmakerij en traditionele windmolen;

  • Eventuele parkeerkosten en toeslagen;

  • Engelssprekende gids (meertalig optioneel);

  • Gratis onbeperkt mineraalwater voor alle gasten (incl. heet water voor o.a. thee / noodles);

Exclusief:

  • Lunch en overige persoonlijke uitgaves.

Tijdens alle ZOYO Travel excursies is er altijd een engelssprekende gids aanwezig.

Onze gidsen zijn gespecialiseerd in het begeleiden van (individuele) excursies door heel Nederland. Tijdens de excursies nemen zij alle zorgen uithanden, denk hierbij aan het geven van rondleidingen, het verkrijgen van tickets, lunches en alle overige zaken. Daarnaast houdt de gids altijd rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. 

Standaard spreekt onze gids engels maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een (optionele) meertalige gids (Chinees, Russisch, Arabisch en Spaans).


http://www.simplyamsterdam.nl/