incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-5.jpg

8. De internationale (haven) stad Rotterdam

Ervaar de tweede grootste stad van Nederland op vrijwel elk manier! U ontdekt Rotterdam namelijk vanuit de lucht, het water en de weg....


VANAF
€44.00,-
P.P.
Offerte aanvragen

U wordt aan het begin van de ochtend (rond 09.00 uur) opgehaald vanaf uw hotel. Na een korte rondrit (sightseeing) door Rotterdam waarbij we o.a. over de Erasmusbrug rijden komen wij aan bij de Euromast. Hier wordt het tijd om Rotterdam vanaf ruim 185 m hoogte te bekijken. 

Na het bezoek aan de Euromast vervolgen we onze weg naar een van de steigers aan de Maas in het centrum van Rotterdam. Hier stappen we op de (SPIDO) boot voor een 75 minuten durende rondvaart over de Maas. We varen hierbij langs diverse grote industriele (met name) container terminals en u ziet met eigen ogen hoe groot deze wereldhavenstad daadwerkelijk is. 

Na de rondvaart vervolgen wij onze weg richting het centrum van Rotterdam. Hier heeft u circa 2.5 uur vrije tijd om de stad in alle rust te verkennen. De ideale plek om lekker te kunnen winkelen en- of te genieten van een heerlijke lunch. 

 

Let op: alle excursies worden op uw wensen afgestemd.  

Tijdschema:
Vertrek vanaf hotel:        09.00 uur
Einde retour bij hotel:     17.30 uur

Inclusief:

  • Vervoer per luxe tourist class touringcar (airco, gordels, dvd en toilet);

  • Entree Euromast Rotterdam;

  • Rondvaart over de Maas en door de Rotterdamse haven. (+- 75 minuten);

  • Eventuele overige toegangsbewijzen, parkeerkosten en toeslagen;

  • Engelssprekende gids (meertalig optioneel);

  • Gratis onbeperkt mineraalwater voor alle gasten (incl. heet water voor o.a. thee / noodles);

Exclusief:

  • Lunch en overige persoonlijke uitgaves.

Tijdens alle ZOYO Travel excursies is er altijd een engelssprekende gids aanwezig.

Onze gidsen zijn gespecialiseerd in het begeleiden van (individuele) excursies door heel Nederland. Tijdens de excursies nemen zij alle zorgen uithanden, denk hierbij aan het geven van rondleidingen, het verkrijgen van tickets, lunches en alle overige zaken. Daarnaast houdt de gids altijd rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. 

Standaard spreekt onze gids engels maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een (optionele) meertalige gids (Chinees, Russisch, Arabisch en Spaans).