incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland.jpg

5. De verborgen schatten van Nederland

In deze excursie ontdekt u de schatten van Midden- en Oost Nederland in slechts èèn dag! Geniet van een boottocht door de smale kanalen van Giethoorn, breng een bezoek aan het koninklijke paleis het Loo te Apeldoorn en ontdek de historische centra van Deventer en Zutphen!VANAF
€48.00,-
P.P.
Offerte aanvragen

Aan het begin van de dag (omstreeks 08.00 uur) wordt op opgehaald vanaf uw hotel. Wij rijden via een toeristische route naar Giethoorn waardoor u tevens een glimp zult opvangen van het echte Nederlandse polderlandschap (onder zeeniveau). Zodra wij in Giethoorn zijn krijgt u van onze gids een rondleiding door het centrum vervolgens stapt u in de boot om zelfstandig (of onder begeleiding) te varen door Giethoorn.

Na het bezoek aan Giethoorn rijden we door naar het Koningklijke Paleis Het Loo te Apeldoorn. Hier krijgt u een rondleiding door het 17e eeuws paleis en de bijbehorende koninklijke tuinen. Hier heeft u ook de mogelijkheid om even kort te lunchen en zelfstandig de omgeving te bekijken.

Na deze korte stop rijden we door naar de hanzesteden Deventer en Zutphen. Zij danken hun rijke historie aan de ligging aan de rivier de Ijssel. Door deze strategische ligging dreven zij in de vorige eeuwen intensief handel met andere (buitenlandse) graafschappen en hertogdommen. U kunt krijgt in beide steden een rondleiding door de historische (15e eeuwse) binnensteden, stadsmuren en bijbehorende IJssel. 

Let op: alle excursies worden op uw wensen afgestemd.  

Tijdschema:
Vertrek vanaf hotel:        08.00 uur
Einde retour bij hotel:     18.30 uur

Inclusief:

  • Vervoer per luxe touring class touringcar (airco, gordels, dvd en toilet);

  • Rondvaart in Giethoorn;

  • Toegangsbewijs en rondleiding Paleis het Loo;

  • Rondleidingen Giethoorn, Deventer & Zutphen;

  • Parkeerkosten en toeslagen;

  • Engelssprekende gids (meertalig optioneel);

  • Gratis onbeperkt mineraalwater voor alle gasten (incl. heet water voor o.a. thee / noodles);

Exclusief:

  • Lunch en overige persoonlijke uitgaves.

Tijdens alle ZOYO Travel excursies is er altijd een engelssprekende gids aanwezig.

Onze gidsen zijn gespecialiseerd in het begeleiden van (individuele) excursies door heel Nederland. Tijdens de excursies nemen zij alle zorgen uithanden, denk hierbij aan het geven van rondleidingen, het verkrijgen van tickets, lunches en alle overige zaken. Daarnaast houdt de gids altijd rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. 

Standaard spreekt onze gids engels maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een (optionele) meertalige gids (Chinees, Russisch, Arabisch en Spaans).