incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland4.jpg

6. Excursie De wallen bij avondschemer

Tijdens deze excursie ontdekt u de wereldberoemde Wallen. Ervaar de Wallen al wandelend in het donker en wees vooral niet bang om te kijken! 

VANAF
€20.00,-
P.P.
Offerte aanvragen

Ervaar tijdens deze unieke excursie de historie, gewoontes en de hedendaagse taferelen op de Amsterdamse Wallen. U zult worden ontvangen in het centrum van Amsterdam (nabij het nationeel monument op de Dam) vanaf waar onze gids u zal begeleiden richting deze mysterieuze 'rode' zone. U krijgt een kijk in de historie, gewoontes en ervaart de hedendaagse wallen. Daarnaast brengt u een bezoek aan het prositituemuseum en is voor de echte durfal een bezoek aan het wereldberoemde sextheater Cassa Rosso mogelijk!

Hierna laten we voor even de rode gloed achter ons en brengen we een bezoek aan 'Chinatown'. Ervaar hier vele traditionele chinese winkels en restaurants en waan u in Chinees Amsterdam. Na afloop kunt u besluiten in deze omgeving te blijven of met de gids retour te lopen richting het startpunt van de tour. 

 


Let op: alle excursies worden op uw wensen afgestemd.  

Tijdschema:
Vertrek vanaf het monument op de Dam:        +- 19.00 uur
Einde excursie:                                                      21.00 uur

Inclusief:

  • Rondleiding over de wereldberoemde Wallen in Amsterdam (lopend);

  • Bezoek aan het prostitutiemuseum;

  • Mogelijkheid tot het bezoeken van sex theater Cassa Rosso;

  • Rondleiding door Chinatown;

  • Engelssprekende gids (meertalig optioneel);

  • Gratis onbeperkt mineraalwater voor alle gasten;

Exclusief:

  • Lunch en overige persoonlijke uitgaves.

Tijdens alle ZOYO Travel excursies is er altijd een engelssprekende gids aanwezig.

Onze gidsen zijn gespecialiseerd in het begeleiden van (individuele) excursies door heel Nederland. Tijdens de excursies nemen zij alle zorgen uithanden, denk hierbij aan het geven van rondleidingen, het verkrijgen van tickets, lunches en alle overige zaken. Daarnaast houdt de gids altijd rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. 

Standaard spreekt onze gids engels maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een (optionele) meertalige gids (Chinees, Russisch, Arabisch en Spaans).