incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland4.jpg

12. Dagtocht historisch Brugge (BE)

Brugge is een stad met een interessante historie, waar we allemaal vast wel eens iets over gehoord hebben. Beleef deze stad zelf en wandel langs het Minnewater, vergaap je aan de piepkleine huisjes van het Begijnhof/het Zand en proef de echte Belgische chocolade.


VANAF
€55.00,-
P.P.
Offerte aanvragen

Nadat we u in de ochtend (+- 07.00 uur) hebben opgehaald bij uw hotel vertrekken wij direct richting Brugge (BE). Na een reis van circa 3.5 uur arriveren wij in het historische centrum waar onze gids u meeneemt op een stadswandeling van circa 45 minuten. Na het zien van ondermeer de Begijnhof, de Heilig-Bloedbaseliek, het kantcentrum en de vele fascinerende 14e eeuwse panden en bijbehorende grachten brengen wij een bezoek aan een chocolade museum.

Na het bezoek van dit museum krijgt u de mogelijkheid om zelfstandig Brugge te verkennen waarbij u uitgebreid kunt shoppen of ervoor kunt kiezen om enkele museas te bezoeken. Ongeacht wat u gaat doen weten wij zeker dat u zult genieten van de warme en gemoedelijke sfeer van deze middeleeuwse stad. Na circa 5 uur vrije tijd vertrekken wij weer richting Amsterdam.

Uiteraard zorgen wij voor de lekkerste belgische chocolade tijdens de terugreis!

Let op: alle excursies worden op uw wensen afgestemd.  

Tijdschema:
Vertrek vanaf hotel:        07.00 uur
Einde retour bij hotel:     19.00 uur

Inclusief:

  • Vervoer per luxe tourist class touringcar (airco, gordels, dvd en toilet);

  • Stadswandeling historisch Brugge (+- 45 min); 

  • Toegang tot chocolademuseum;

  • Echte Belgische bonbons op de terugreis (enkele stuks p.p.);

  • Parkeerkosten en buitenlandsetoeslagen;

  • Engelssprekende gids (meertalig optioneel);

  • Gratis onbeperkt mineraalwater voor alle gasten (incl. heet water voor o.a. thee / noodles);

Exclusief:

  • Lunch en overige persoonlijke uitgaves.

Tijdens alle ZOYO Travel excursies is er altijd een engelssprekende gids aanwezig.

Onze gidsen zijn gespecialiseerd in het begeleiden van (individuele) excursies door heel Nederland. Tijdens de excursies nemen zij alle zorgen uithanden, denk hierbij aan het geven van rondleidingen, het verkrijgen van tickets, lunches en alle overige zaken. Daarnaast houdt de gids altijd rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. 

Standaard spreekt onze gids engels maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een (optionele) meertalige gids (Chinees, Russisch, Arabisch en Spaans).