incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland.jpg

3. Excursie Amsterdam, grachten en diamanten

Tijdens deze excursie ziet en leert u veel over Amsterdam en haar rijke historie. Zo ervaart u een rondvaart door de grachten, een wandeling over de Dam en brengt u een bezoek aan de wereldberoemde diamantair Gassan Diamonds. 

VANAF
€31.00,-
P.P.
Offerte aanvragen

Aan het begin van de dag wordt u per touringcar opgehaald vanaf uw hotel. Daarna rijden we naar het levendige hart van Amsterdam. We starten onze excursie met een bezoek aan Gassan Diamonds. Hier worden nog dagelijks ruwe diamanten tot de meest exclusieve sieraden verwerkt. Beleef de ruim 400 jaar vakmanschap en traditie en volg het verwerkingsproces van begin tot einde. 

Daarna rijden we naar het centrum van Amsterdam (omgeving van de Dam). Hier krijgt u een rondleiding langs de gracht en over de daadwerkelijke Dam. Vanaf dit moment heeft u de mogelijkheid om zelfstandig Amsterdam te verkennen en uiteraard volop te shoppen. Na circa 2 uur vrije tijd vervolgen we onze weg naar de rondvaartboot waarna u Amsterdam vanaf het water zal beleven...

Hierna zal de touringcar u weer terugbrengen naar uw hotel.

Let op: alle excursies worden op uw wensen afgestemd.  

Tijdschema:
Vertrek vanaf hotel:        09.00 uur
Einde retour bij hotel:     15.30 uur

Inclusief:

  • Vervoer per luxe tourist class touringcar (airco, gordels, dvd en toilet);

  • Rondvaart door de Amsterdamse grachten (+- 60 minuten);

  • Rondleiding Diamantair Gassan Diamonds;

  • Eventuele overige toegangsbewijzen, parkeerkosten en toeslagen;

  • Engelssprekende gids (meertalig optioneel);

  • Gratis onbeperkt mineraalwater voor alle gasten (incl. heet water voor o.a. thee / noodles);

Exclusief:

  • Lunch en overige persoonlijke uitgaves.

Tijdens alle ZOYO Travel excursies is er altijd een engelssprekende gids aanwezig.

Onze gidsen zijn gespecialiseerd in het begeleiden van (individuele) excursies door heel Nederland. Tijdens de excursies nemen zij alle zorgen uithanden, denk hierbij aan het geven van rondleidingen, het verkrijgen van tickets, lunches en alle overige zaken. Daarnaast houdt de gids altijd rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. 

Standaard spreekt onze gids engels maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een (optionele) meertalige gids (Chinees, Russisch, Arabisch en Spaans).