incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-5.jpg

14. 3 steden in 1 dag: Amsterdam, Delft & Den Haag

Ontdek drie van de meest indrukwekkende steden van Nederland in slechts één dag! Deze steden hebben alle drie hun eigen charmes en weten vele bezoekers keer op keer te verassen! 

VANAF
€52.00,-
P.P.
Offerte aanvragen

U wordt vroeg in de ochtend (omstreeks 8 uur) bij uw hotel opgehaald. Vanaf hier vertrekken we naar Amsterdam centrum waar u door onze gids een rondleiding krijgt bij het momument op de dam en het koninklijk paleis op de Dam. Na deze rondleiding vervolgen wij onze weg richting een van de rondvaartboten welke u langs de meest indrukwekkende plaatsen van Amsterdam zal brengen. Ervaar vanaf het water het idillische Amsterdam, typische architectuur en het echte hedendaagse Amsterdamse stadsleven. Na deze rondvaart brengen we een kort bezoek aan de Albert Cuypmarkt en krijgt u een rondleiding bij de wereldberoemde damantair Gassan Diamonds te Amsterdam. Hier ervaart u hoe zij van ruwe ongeslepen diamanten de meest prachtige sieraden maken.  

Na het bezoek aan Gassan Diamonds vervolgen wij onze weg richting Delft. Delft staat bekend om het 'Delftsblauwe' aardewerk en zijn historische stadscentrum. Na de korte rondleiding door het centrum van Delft krijgt u aanvullend een rondleiding in een traditionele pottenbakkerij, hier ziet u hoe ze dit prachtige delftsblauwe aardewerk creeren. Na dit bezoek heeft u de mogelijkheid om zelf de stad Delft te verkennen of te lunchen in één van de vele restaurants. 

Na het bezoek aan Delft vervolgen wij onze weg naar Den Haag, de regeringstad van Nederland. Onze gids zal u rondleiden door het 'regeringscentrum' van Nederland waarbij u o.a. een bezoek brengt aan het 'Binnenhof' en andere oude overheidsgebouwen. De dag sluiten we af met een toeristische route door de 'bollenvelden' op de weg retour richting uw hotel. 

Let op: alle excursies worden op uw wensen afgestemd.  

Tijdschema:
Vertrek vanaf hotel:        08.00 uur
Einde retour bij hotel:     17.30 uur

Inclusief:

  • Vervoer per luxe tourist class touringcar (airco, gordels, dvd en toilet);

  • Rondvaart door de Amsterdamse grachten (+- 60 minuten);

  • Alle rondleidingen; Monument op de dam, Koninklijk paleis, Albert Cuyp, Historisch centrum Delft- en Den Haag;

  • Toegang en rondleiding Gassan Diamonds;

  • Eventuele toegangsbewijzen, parkeerkosten en toeslagen;

  • Engelssprekende gids (meertalig optioneel);

  • Gratis onbeperkt mineraalwater voor alle gasten (incl. heet water voor o.a. thee / noodles);

Exclusief:

  • Lunch en overige persoonlijke uitgaves.

Tijdens alle ZOYO Travel excursies is er altijd een engelssprekende gids aanwezig.

Onze gidsen zijn gespecialiseerd in het begeleiden van (individuele) excursies door heel Nederland. Tijdens de excursies nemen zij alle zorgen uithanden, denk hierbij aan het geven van rondleidingen, het verkrijgen van tickets, lunches en alle overige zaken. Daarnaast houdt de gids altijd rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. 

Standaard spreekt onze gids engels maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een (optionele) meertalige gids (Chinees, Russisch, Arabisch en Spaans).