incoming-tour-operator-DMC-Amsterdam-ZOYO-Travel-Holland4.jpg

4. De Nederlandse Schilders & moderne kunst

Tijdens deze excursie brengt u een bezoek aan enkele wereldberoemde musea waaronder het Van Gogh Museum, Rijksmuseum en het Kröller-Müller Museum. U ziet werken van onder andere Vincent van Gogh, Johannes Vermeer en Rembradt van Rijn en vele andere meesters. 

VANAF
€55.00,-
P.P.
Offerte aanvragen

Aan het begin van de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel. Vervolgens vertrekken we richting het Van Gogh museum waar de gids al op u staat te wachten. Na de rondleiding heeft u nog even tijd om zelfstandig door het museum te gaan voordat we vertrekken richting het Rijksmuseum. Na aankomst in het Rijksmuseum krijgt u wederom een rondleiding en de tijd om het museum zelfstandig te verkennen. Hierna kunt u zelfstandig de omgeving van het museum verkennen en lunchen in een van de vele nabije restaurants. 

Hierna vervolgen we onze weg richting de Veluwe naar het alombekende Kröller-Müller Museum! In het Kröller-Müller Museum is er zowel ruimte voor modern als klassiek wat dit een uniek museum in zijn soort maakt. Naast een uitgebreide tentoonstelling van zeer bekende meesters kunt u tevens de kunst- en beeldentuin bezoeken welk internationaal hoog staat aangeschreven. 

Na het bezoek aan het Kröller-Müller Museum keren we terug naar uw hotel. 

Let op: alle excursies worden op uw wensen afgestemd.  

Tijdschema:
Vertrek vanaf hotel:        09.00 uur
Einde retour bij hotel:     16.00 uur

Inclusief:

  • Vervoer per luxe tourist class touringcar (airco, gordels, dvd en toilet);

  • Entree van Gogh-, Rijks en Kröller-Müller museum;

  • Rondleiding van Gogh-, Rijks en Kröller-Müller museum;

  • Eventuele overige toegangsbewijzen, parkeerkosten en toeslagen;

  • Engelssprekende gids (meertalig optioneel);

  • Gratis onbeperkt mineraalwater voor alle gasten (incl. heet water voor o.a. thee / noodles);

Exclusief:

  • Lunch en overige persoonlijke uitgaves.

Tijdens alle ZOYO Travel excursies is er altijd een engelssprekende gids aanwezig.

Onze gidsen zijn gespecialiseerd in het begeleiden van (individuele) excursies door heel Nederland. Tijdens de excursies nemen zij alle zorgen uithanden, denk hierbij aan het geven van rondleidingen, het verkrijgen van tickets, lunches en alle overige zaken. Daarnaast houdt de gids altijd rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. 

Standaard spreekt onze gids engels maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een (optionele) meertalige gids (Chinees, Russisch, Arabisch en Spaans).